Tarikipek İkinci normal doğumu yapmış olan anneler, iki doğumun nasıl başladığını işaretler misiniz? Genellikle nasıl olduğunu merak ediyorum.
Mustafayigitvebeytugannesi Tarikipek benim ne suyum geldi ne nişanım. İlki 43 haftada suni sancıyla doğdu. İkinci de 39+4 de suni sancıyla doğdu.
SutlacimiYedimmiBen Tarikipek şıklarda yok bnm doğumlarim😂 ilkinde suyum geldi ikincide sancim oldu 😊
2bebeannesiii Tarikipek İlkinde sancım geldi ikincisinde önce ishal oldum sonra nişanım geldi 2 gün sonra sancım gelince doğum yaptım .
Tarikipek EAK kaç gün önce geldi. Bekliyorsunuz heralde evde. Benim ilkinde su geldi. Nişan gelsin istiyorum suni almamak için. İnşallah değişiyordur🤭
EAK Tarikipek Benm ilkinde fecce gelmiş sabah 9da 2cm açıklık olmuştu gece 1de doğum olmuştu suyumu doğumhanede ebe açmıştı. Bunda pazar nişan geldi 2cm açıklık var bekliyorum. 38+1im doktorum kendi sancımı beklememden yana ben de öyle çünkü suyum bebeğin gelişimi falan yerinde. Bekliyoruz bakalım
Tarikipek Mustafayigitvebeytugannesi haydaaa o da mı varmış 😬 43 de doğan bebek kaç kilo doğdu. Normal olmuş anladığım kadarıyla
Tarikipek SutlacimiYedimmiBen nişan olmak zorunda değil o zaman nasıl anladınız doğum sancısı olduğunu. İnşallah benim de öyle olur ikinci de. Peki hangisi kolaydı 🤭
SutlacimiYedimmiBen Tarikipek bnde hic nisan gelmedi geldiysede ben doguma kadar farketmedim hic. Dogum sancisi hissettiriyor zaten kendini tuvalete kalkmistim tekrar yattim bi baktim bi samci girdi rahatsiz etti beni gazim varmis gibi oldu ama gazim yoktu zaten ikinci sanci gelincede tam emin oldum dogum sancisi olduguna. Ikinci dogum daha kolaydi tabi hem kendi sancimdi hemde daha kisa sürmüştü 😊 profilimde okuyabilirsin dogum hikayelerimi
Pelgiz İkisinde de ne su ne Nisan gelmedi doğum sırasında bebek kendi suyu ile geldi ilk çocuğum kız 3600 ile ikinci çocuğum erkek 4400ile dogdu