Prenses34_annesi Arzuykc Sultangazi medigold özel Sultan hastanesi gül yaman hanıma gidiyorum çok memnunum 🥰
gunel91 Arzuykc baĝcilar medipol Nagihan. Bahcelievlerde medipolda ise Derya Kanza Gűl. En mukemmel doktorlar
Kevserymn gunel91 bir kaç kişiden daha duydum bu doktoru bende bir sonraki randevumda ona gidicem inşaallah
Yenidenanneoluyom Mervecimmmm doktorum hastaneden ayrılınca emine zeynep hanima randevu aldim haftaya gidicem inşallah. İyi nir doktor mu muayenesi falan detayli mi? Doktor değiştireceğim için gerginim biraz da.
Mervecimmmm Yenidenanneoluyom Çok iyi her şeyi detaylı anlatıyor melek gibi bi doktor 😅 çok bilgili ve ilgili hiç gergin olmana gerek yok kime gidiyordunuz daha önce
Arzuykc Yenidenanneoluyom benimde doktorum fatma hanımdı esenler medipolde doktorum ayrıldı sonra tuğba hanıma aldım randevuya gitmeden daha bugun aradılar tugba hanımda ayrılmış hastaneden bende doktor arayışındayım
Mervecimmmm Arzuykc 410₺ idi muayene ücreti diğerlerine göre fazla evet diğerleri ne kadar bilmiyorum ama ben önceki gebeliğimde bi kaç doktora gitmiştim orada en çok Emine hanımdan memnun kaldım şuanda ona devam ediyorum
Yenidenanneoluyom Arzuykc benim de tugba hanimdi ayrıldı diye çok üzüldüm. Ama nasip artik. Emine hanimin muayenesi için bana 430 tl dediler randevu alırken.
Kevserymn Arzuykc Esenler’de nur cansu hanım var onu tavsiye ederim çok tatlı dilli bir doktor, ben hep ona gittim
Arzuykc Bizde diğer doktorlarda 300₺ veriyoduk hatta yeni 300 olmuştu peki doğum ücreti hakkında bilginiz var mı Mervecimmmm
Mervecimmmm Arzuykc Doğum ücretlerini sormadım hiç bende merak ediyorum aslında yılbaşından sonra zaten artar ücretler ben daha 20 haftalığım erken diye konuşmadım açıkçası
Mervecimmmm Gozdeparlar Öyle mi teşekkür ederim iyi oldu söylediğiniz bu ücret içinde her şey dahil mi oluyor hastanede kalma süresi vs gibi. Benim hiç bir bilgim yok da
Lucy Gozdeparlar Bunlar eski fiyatlar canım. En son 28 Ekim’de gittim ben. Muayene 450′ydi. Zorunlu sezaryeni sorduğumda da 9500 denildi.