AsyA_34 Kızlar folidays adlı vitamin ilacını kullanan var mıdır ? Etkisini , faydasını gören oldu mu ?🙏🏻
TeoMom AsyA_34 Ben kullandım canım hamilelikten 1.5 ay önce kullanmaya başladım 12. Haftaya kadar da devam ettim
oozgenur AsyA_34 bana da bugun verdi doktor daha kullanmadim gebelik istedigim icin baslangic olarak verdi inşallah fayda saglar 🙏
AsyA_34 TeoMom Bende hamilelikten önce kullanmaya başlıycam yarından itibaren hamile kalmaya yarıyor mu canım folik asit içerikli ya
TeoMom AsyA_34 Tam bilemiyorum onu canım ama şöyle söyleyeyim korunmayı bıraktıktan sonra 2. Ay hamile kaldım
poyrazin_annesi28 AsyA_34 Yani aslında vitamin takviyesi ve bebek olursa omurilik gelişimi için önemli onun için işe yarıyor. Benim için artısını sorarsanız saçlarımı uzattı 🙂🌸
momlife10 AsyA_34 bende ordan aldim ama guvenilirligiyle alakalı soru işaretleri var kafamda acaba gerçek mı diye, çünkü çok sahte ilaç yapılıyor birebir
AsyA_34 momlife10 Ben yorumları felan okudum sürekli bu şekilde internetten alıp kullanan çok hatta eczaneden bi tık daha uygunmuş sanırım
mustakbelmom AsyA_34 Ben olası bir gebelik durumu için yeni başladım 10 gündür kullanıyorum, internetten araştırdıktan sonra bu folik asiti kullanmaya karar verdim. İnşallah yararı olur hepimize :)