Nesnur Bugun cati muanesi oldum 2 kez eve geldigimden beri ayaga kalkamiyorum cok agrim var bacaklarim bile agriyo sizinde oyle oldumu
mxs34 Nesnur ben Almanya’da yaşıyorum burda 3 aylık olana kadar hep alttan bakıyorlar, biraz şaşırdım açıkçası ben burda hiç kimseden öyle şikayetler duymadım. Başka şeyden olabilir bence doktorunuza danışmanızda fayda var.
A_cemilik Nesnur benim böyle adet sancısı gibi olmuştu sanırım doktorum tetikledi bilerek orayı o yüzden. Ama 2 saate filan geçti.
Prenses34_annesi vaveylaaa19 hamileliğin son dönemlerinde yapılıyor bebek normal doğuma müsait mi degilmi açılma varmı vs gibi kontrol ediliyor 🥰
Nesnur A_cemilik benimde simdi azaldi biraz baya agrili biseymis yapilirken hic bsey hissetmedim sonrasi kotuymus
Kara77 Nesnur 2 hafta sonra bana dedi doktor çatı muaynesi yapalım diye ve ben çok tedirgin oluyorum şuan. Nasıl bakıyorlar ki
Nesnur Kara77 alt taraftan 2 parmakla bakiyolar ama acimiyo merak etmeyin sonrasinda 2 3 saat bi zonklama oluyo ama yatinca olmuyo yatip dinlenin gelince