Kirmizibalik1 Kizlar bise sorcam ya 😒😒😒 ben 8haftalik hamileyim. Ilk bugun dikkatimi cekti. Klozette farketmemistim normal tuvalette farkettim. Ya nasi diycem 🤣🤣🤣kizlar bugun farkettim de ozel bolge de sislik oldu mu sizin. Yani hic boyle bise gormedim hamilelikle alakasi varmi. Sismis boyle kenarlari sanki basina gelen varmi iki dudagn yanlari yani sis duruyor cok ozur dilerim boyle anlattigim icin
Mervecimmmm Kirmizibalik1 Mikrop kapmış olabilir doktoruna söyle mutlaka pamuklu çamaşır giyin temizliğine dikkat et
Kirmizibalik1 denizarenmom ay niye boyle acaba korktum ya baya sanki kabarmis buyumus kilo almisim gibi
Angelmom_ Yanlis anlamazsaniz, cinsel hayatiniz nasil? Cunku esimle uzun sure iliski olmayinca benimde oyle oluyor, ama iliskiden sonra rahatliyor. Erkeklerde kasık agrisi oldugu gibi kadinlarda da oyle Bi duurm olabilir diye düşünüyorum
Kirmizibalik1 Angelmom_ yok neden anliyim ki. Yani 8haftalik hamileyim, ondan oncede adet sancim geliyor sanmistim cook agrili olurm e ozamanda olmamisti. Bayadir olmadi yani. Ondan mi acaba. Hamilelikte rahim buyuyunca acaba siskinlik disardan da oluyo mu belki de o mu ya ay bilemedim hic enfeksiyon filan yok cunku
Angelmom_ Kirmizibalik1 yani bence ondandir. Eger bir riskiniz yoksa iliski deneyin ve rahatlayin. Dedigim gibi aynisini yasadigim icin surekli oyle oluyor benimde 3-4gun bile ara versek hemen oralar şisiyor ve baskı oluyor. Bende 20 haftalik gebeyim bi risk yoksa cinsellik gayet guzel oluyor hamilelikte