busraaacelikk Merhaba kızlar kimyasal gebelik gecireniniz var mı? Gecirdiyseniz ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldınız?
Eylulperisi busraaacelikk merhaba kuzum kimyasal gebelik sonrası hamile kalma ihtimali daha yüksek olduğu söyleniyor ben ilk Şubat’ta sonrası Nisan’da iki kez yaşadım
Gnsmlk busraaacelikk ben temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim. Ekim ayinda hamile olduğumu öğrendim çok şükür şuan 10+5 deyiz. Genelde kimyasal gebelik sonrası hamile kalmak daha kolay ve bebekte daha sağlıklı olduğunu söylemişti doktorum.
Gizmo55 busraaacelikk merhaba canım mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim 3 ay korktuğum için bekledim ve 3 ay sonunda hamile olduğumu öğrendim
busraaacelikk Eylulperisi ben de ağustosta yaşadım, sonra hic sekmeyen takvimim de bir garip olmaya başladı öne öne geliyor 2 aydır bir gerildim :)
busraaacelikk Zynp_3 regl 8 gün gecikti kanda beta 103 çıktı gecikme sürecine göre biraz düşüktü, 2 gün sonra kontrol beta verdiğimde 2 katına çıkmış olması gerekiyordu ama çıkmadı :( sonra yavaş yavaş inmesini bekledik indi ve süreç reglle sonlandı.
Eren_umay2 busraaacelikk 2 ay sonra hamile kaldım şuan 26 haftalıgım sadce kafaya takılmamalı ben biraz taktım ve takmadıgım ay da hamile olduğumu öğrendim 😊🥰
busraaacelikk Eren_umay2 ben şu an tam olarak öyleyim 😔 istemsiz bir kafama takılıyor diyorum nasip ne zamansa o zaman rahat ol ama istemsiz bir gerginlik oluyor 🙂 hayırlı olsun canım 💕
buserik Ben idrarda test yaptım net şekilde çift çizgiydi. Bugün bir hafta geçiktiği için kan verdim. Yarın sonuçlar çıkıcak. Kimyasal gebelik olma ihtimali var mı çok korkuyorum. Hamilelik belirtilerim var gibi kasık ağrım vs
busraaacelikk buserik benim de net şekilde çift çizgiydi, kanda beta değeri görmeden ve betanin artış seyrini görmeden Bilemeyiz kimyasal olup olmadığını, inşallah değildir bebisin sağlıkla gelir 😍😍
buserik busraaacelikk inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin sabırsızlık işte sürekli enabızdayım sonuçları bekliyorum birde eşim ailesine söyledi o yüzden de ya yoksa diye kuruntu yapıyorum
Eren_umay2 busraaacelikk bir ay takmayın bak ertesi aya nasip olursa gebe kalabilirsiniz çok kafaya takmakta engelliyor. Arkadaşımda düşükten 9 ay sonra hamile kaldı çok takıyordu kafasına saldım artık dediği an hiç beklemediği anda hamile olduğunu öğrendi 🥰😊
busraaacelikk Eren_umay2 gerçekten öyle psikoloji aşırı etkiliyor inşallah o psikolojiye kavuşulur gerisi gelir hayırlısıyla 😊😊