Minikmucizemiz_ Kızlar cinsiyet partisi yapanlar var mi aranızda yapmadan önce cinsiyeti biliyormusunuz veya yakin arkadaslariniza mi söylüyor doktorunuz
Tugce1506 Minikmucizemiz_ biz bugün yanımda görümcemi götürdük. Doktor normal muayenesini yaptı biz odadan çıkınca sadece görümceme söyledi. Cmt günü aile arası bir parti yapıcaz görümcem balonu vee maskot bebekleri ayarlayacak bu şekilde öğrenmiş olacağız. Şuan babamız ve ben bilmiyoruz sade görümcem biliyor 😬
MadameHappy34 Minikmucizemiz_ biz dün öğrendik cumartesi siparişleri verdim nasıl bir şey yapacağıma kadar vermiştim. Cinsiyeti bilmiyorduk doktora tek gittim doktor sağolsun whatsaap dan ablama tek görülmeli resim attı :) eve geldiğim de ablam ile pastayı yapıp ogranize etti balonu o doldurdu.
denizarenmom Minikmucizemiz_ biz yapmadik ama esim isinden dolayi gelemedigi icin birlikte ogrenemiycektik ben doktora bir kagida yazmasini soylememesini rica ettim birlikte baktik
KeremikoBayky Minikmucizemiz_ doktorum aradı fetal dna sonucumun geldiğini bebeğin maşallah sağlıklı olduğunu ve cinsiyetinin belli olduğunu söyledi bende parti yapmak istediğimi balon hazırlayacağımı söyledim baloncuya gittim ordayken doktoru aradım orada çalışana verdim telefonu hoca erkek olduğunu söyledi içini mavi hazırlamışlar balonu partide patlatınca öğrendik
Tugce1506 Minikmucizemiz_ yani arkadaşlarınızdan biri gelebilir veya yanınızda gelemiyorsa doktorunuzla o kişi bi telefon görüşmesi yapsın si odadan çıkın ve doktor yakınınıza söylesin siz herşeyi alın o Kişi sadece balonun içine hangi renk koyulacaksa onu hazırlayabilir
minikmucizemmmmmm Minikmucizemiz_ bizimde yanımızda kimsemiz yok başka şehirdeyiz ama öğrenince doktora kağıda yazmasını söylicem bakmadan direkt aldığım yere göstercem kağıdı iki balon ayarlasın içine pembe veya mavi o ayarlasın diye düşünüyorum şimdilik☺️
Tugce1506 MadameHappy34 bende bugün öğrendim ama organizasyonu rezervasyon yaptırmıştım cmt öğrenicez hayırlısıyla 🥰
Anneadayi23 Benim doktoeym direk söyledi parti yapacaksanız söylemeyin diye uyarın:) ben parti yaptım ben biliyordum başka kimse bilmiyordu öylesi daha heyecanlı geldi bana
Tugce1506 Anneadayi23 benim gel al şeklinde yani malzemeleri ve bebeklerin kıyafetlerini kiraladım bu şekilde toplam 1500 TL. Balonları şişirmesi masanın kurulması vs hepsi bana ait sadece firmadan gidip malzemeleri teslim alıcam
Mom07 Minikmucizemiz_ zarfa yazip koymasini istedim bakmadan tabiki 1. De gorumceme 2. Dede anneme verdim 2. Yanlis cikti😂