Aleynaerayy22 Kızlar bacaklarım harita gibi ya çatlak var varis var karnımda da yeni yeni başlamış çatlamaya heryerimde çatlak var kısaca bunlar doğumdan sonra geçer mi sizce böyle olup geçen oldumu özellikle varisleri olan
Summerwine Aleynaerayy22 ya benim hamilelik öncesi kilo aldıgim için bacaklarımda çatlaklar vardı hamilelikle birlikte lierac kullanmaya başladım ve o oluşan çatlak görünümlerinde azalma oldu bugün ciddi anlamda fark ettim
sedaa_aa Aleynaerayy22 varisleri bilmiyorum ama oluşan çatlaklar geçmiyor maalesef sadece lazer tedavisiyle geçiyor. Daha yeni başladıysa çatlaklarınız çatlak önleyici kullanırsanız en azından görünümü azaltır ve yenilerinin oluşumunu engellersiniz
egemomss Aleynaerayy22 Benimde karnım çatladı doğum yapalı 1 hafta oldu beyazladı. Ama geçmez maalesef
sedaa_aa Aleynaerayy22 bende de kullanamama rağmen oluştu emzirme dönemini bitirdikten sonra lazerle halletmeyi düşünüyorum
egemomss Aleynaerayy22 Bende düşünüyorum gitmeyi biraz toparlanınca ama geçmezse de yapacak birşey yok. Bebeğinizi gördükten sonra çok da umurunuzda olmuyor.