Qnl çökmemek mümkün mü 20.haftadan beri hastanelerdeyim evde bebegimin ve kendimin şeylerini hazırlayacakken bebegin karnında ölecek bebeği unut büyümeyecek mucize lazım kaldı ki büyüdü kuveze girse beyni ciğeri patlayacak denildi o ise yaşıyor O dönem Allahım sen al canini kararı bana bırakma camilere namaza gittik esimle bize kalmasin diye dualar ettik başka bi prof bakalım napicak bekleyelim beklerken bile olabilir dedi herşey kaybedersin diye toplantılara soktu riskli bölüme girdik orda da muhtemel sonlanır bakalım neymiş sorun diye plesantadan parça aldılar kasiktan girerek kafamda 15 tne uzman asistan öğrenciler sen denek gbi yatıyorsun orda kapıda da bi sürü riskli gebeler herkes ağlıyor herkesin başka bir derdi sonucu da 1 ay da çıktı o süre de bile ölebilir dediler şimdi sonuç çıktı 30.haftada bakıldı 27 uyumlu 940 gram kalbi hale güçlü atiyor kromozom sonuçlarida temiz geldi tam sevindik bu sefer bu bebek 34 u görür yaşaması kurtarılma şansı var ama dedi nasıl yaşar orası muamma kafamızda soru işareti dediler yetmiyormuş testler başka test istediler fiyatı da 16 bin ve doktor 4 hafta karnimda yaşama süresi verdi test firmaları da 1-2ayda anca çıkar dediler zaten siz dogum yapmış olyyosunuz yapılması şuan gereksiz olur dediler mantıken yani gebeligim zehir oldu resmini bile görmüyorum vermiyorlar fakültede özelde ki ilk doktoruma gittim o bile şipşak bakıp elime bisi tutuşturdu görüntü yok ölçüm var ağzını suratini buruşturup geriden gelmesi hiç bi anlam ifade etmiyor kilo alması da hiç bir anlam ifade etmiyor doğduğunda zeka geriliği ile doğar serapral parsı olur daha bi sürü şey dedi yolladı rüyalarım bile artık çok kötü şeyler görüyorum