Mervealya188 Kızlar özel bi hastaneye başlamak istiyorum ama uygun muayneli hastane araştırıyorum yeni taşındım aracımz yok otobus mesafesi bakıyorum uygun hemde iyi doktor olan tavsiye bekliyorum
Kiwi12 Mervealya188 Gebze’de bı özel hastaneyle eşimin iş yeri anlaşma yapmış. Ama bana da Gebze uzak yoksa %10. 15 indirim yapılacakmış muayene. Doğum. Keşke hastanenin ismini unutmadiydim sizde bı arar sorardiniz belki fiyatları düşüktür bilmiyorum bn gitmedigim icin
Ayseseray25 Mervealya188 ben özel kliniğe gidiyorum canım doktorumdan gayet memnunum muane ücreti 400 lira gitmek istersen doktorumun adı mevlüt akın azman 🌼
Mervealya188 Kiwi12 cok iyi olur ya gerçekten hiç bi bilgim yok fiyatları öğrenmeye çalısıyorm artık hastanelerde telefonda bilgi vermiyor
Kiwi12 Mervealya188 çok saçma bn simdihe kadar nereye arasam bilgi aldım rahatça eşim akşam gelince bı bakiyim hastane ismine
Ayseseray25 Mervealya188 canım yüzyıl hastanesini biliyormusun bilmiyorum onun az ilerisinde doktorumun özel kliniği var önceden yüzyıl hastanesinde görev yapıyordu şimdi ise kendine ait yeri var tavsiye ederim 2 senedir onun yanına gidiyorum ve onun yanında tedavi görerek hamile kaldım diğer hastanelere göre bence muane ücreti uygun