Lavinyaa8 Ays19Ays green clanı lekeleri çıkarmıyor falan diye duydum siz kullandiniz mi öyle bir sorun oldu mu bende onu düşünüyordum
Lavinyaa8 Ernurr aslında bende mustela düşünüyordum ama babys green de cok övüldü ama ona da deterjani leke çıkarmıyor denildi o yüzden cok kararsiz kaldim
Ays19Ays Lavinyaa8 bebeğim henüz doğmadı ama temiz içerikli ürünlerin hemen hepsi leke çıkarmıyor kimyasal olmadığı için ayrı leke çıkarıcısı var onu alabilirsiniz
Edafmo Lavinyaa8 deterjan ebebekin markası babyme aldım. Şampuanı da yine ebebekin markası olan babyme organik serisini aldım. Yağı losyonu şampuanı hepsi organik serisi
pinarsabrii Lavinyaa8 ben uni baby ve minoris aldım deterjanları. şampuan olarakta mustelanın setini aldım
Ernurr KayraVeAnnesi_06 dalin göz yakıyor deniyor ama istersen bi dene kendinde içeriği temiz değil diyorlar artık, uygun fiyatlı johnsons babye de bakabilirsiniz bir
KayraVeAnnesi_06 Ernurr Deneyimleyip değiştirebilirim , birde içeriği temiz değil deniyorda yılların markası bizlerde kullandık hiçbirşey olmadı . Uygun fiyatlı olduğu İçin değilde gerek olmadığı İçin almadım açıkçası ama bir sorun yaşarsam tabiki değiştiririm
KayraVeAnnesi_06 Ernurr Bakalım duruma göre hareket edicem canım , ama yorumun İçin teşekkür ederim Bilgini paylaştın 🙏🏻🌸