Emine_pektas01 Merhabalar arkadaşlar 7 haftalık hamileyim sürekli benden su gıbı akıntı gelıyor birde beyaz akıntıda oluyor aranızda böyle yaşayan var mı yanı soruyorum normal dıyorlar
Gizmo55 Emine_pektas01 gebelikte akıntı normal canım ama renk değiştiğinde yeşil olduğunda fln tehlikeli enfeksiyon durumu olursa yani
Kizilkafaa Emine_pektas01 Ben hamileyken cok akıntım olurdu, doktorum normal dedi. Yeşil ve kokulu akıntım oldugunda da acilde kan ve idrar tahlili vermiştim, enfeksiyon cıkmıştı canım. Geçmiş olsun 🙏🏻
kubraselcuk Emine_pektas01 benimde oluyor canim ya arada şeffaf arada sarımsı korkuyorum bende kontrolüm haftaya gitsem mi doktora bilemedim
serennt canım merhaba ben de yedinci haftanın içindeyim aynı durumdayım normalmiş hormonal değişiklikler peki sen kalp atışı aldın mı kaçıncı haftada aldın
Emine_pektas01 Kizilkafaa sağol canım sanada bu aralar böyle gelmeye başladı benımkıde çok şükür koku ve koyu renk degıl elhamdulillah
Emine_pektas01 Gizmo55 çok şükür koyu renk degıl canım sadece su gıbı akıntım oluyor bıde arada böyle beyaz akıntı gelıyor
Tgcccc Bnim idrar yolu enfeksiyonm vardı 2 haftadir gecmedi ve beyazdan ziyada krem rengii . Ondan oldugunu düşünüyorum.. bide kesenin icinde bebegi ne zmn gordunuz kizlarr ? 6+3 doktor daha gormediii…
Emine_pektas01 Tgcccc ben 5 haftalıkken keseyı gördüm canım çok şükür inşallah sende görürsün henüz küçük dıye görünmeye biliyor
Gizmo55 Emine_pektas01 o normal canım bende 14. Haftadayım oluyor gebelikte akıntı normal bir süreç endişelenmene gerek yok ☺️
Emine_pektas01 Tgcccc ya yanlış okumuşum demek ki Rabbim hayırlısyla görmeni nasıp eder inşallah canım görürsün inşallah bol bol dua et🤲
Gizmo55 Emine_pektas01 öyle canım hamileliğini öğrendiğin andan itibaren başlıyo endişeler kese gözükücek mi kalp atışı duyulcak mı gelişimi normal mi annelik bi anlamda bu demek galiba evladın için endişelenmek iyi olduğunu bilip rahatlamak 🥰
Likayolcusu Emine_pektas01 bende 6. Haftadayım ve çok akıntım var önceki hamilelğimde de böyleydi normal herhalde
Emine_pektas01 Gizmo55 aynen öyle kesınlıkle sürekli düşünüyorum hep aklımda duamda Rabbim hepimizin yavrunu hayırlı sağlıklı bir sekılde kucağımıza almayı nasıp eder inşallah 🤲
elifcicek_07 Haftadan beri aynı durumdayız 13. Haftayı geçince daha çok arttı hijyeninize dikkat edin onun dışında zararlı bir akıntı değil