Kizilkafaa poyrazvearya Canım, ben iki tane düğmeli alt üst takımı olan pijamamı götürdüm yeni almadım. Zaten çok fazla kanamam oldugu için iyi ki yeni almamışım leke kaldı. Mutlaka alt bir tane daha ekle yanına ne olur ne olmaz.
poyrazvearya Kizilkafaa bende şimdi kırmızı alt üst düğmeli takım aldım bir tane daha alırım uygundu zaten fiyatı sezaryen mı yapmıştınız
Kizilkafaa poyrazvearya Benimde kırmızı siyah ekoseliydi, bir de beyaz vardı Beyaz lekelendi. Üzüldüm.. Normal dogum yapmıştım canım
aasenaktas 2 tane aldım bide doğumdan hemen sonrası için muayene ve kanama olur diye bi tane de gecelik alıcam yanıma, doğumdan sonra çok terleme olabiliyormuş eğer çok terleyen bi yapınız varsa extra bi tane daha alın pijama takımı
Edafmo poyrazvearya ben trendyoldan normal pijama takımı bakıyorum büyük beden. Lohusa veya hamile pijaması olduğunda fiyatları çok artıyor. Büyük beden önden düğmeli 2 takım alıcam, bi de belki elbise gibi olan uzunlardan alırım
Nazendehanim poyrazvearya 2 tane kısa kollu sabahlikli aldım biri beyaz diğeri renkli belki birini değişip eskilerimden koyarım lekelenirse üzülürüm ya
sedaa12 Ben bunları aldım normal pijama olarak da kullanabilmek için iki düğmeli pijama takımı Beyaz gecelik takımını dolap uygulamasından aldım sıfır ayarında temiz foto çekimi için kullanmak nasip olursa inşallah
poyrazvearya sedaa12 gri olan takımın kırmızısını aldım yeri falan nasıl acaba bedeni 2xl aldım ay inşallah iyi çıkar bir takım daha alırım
sedaa12 poyrazvearya gayet güzel fiyatına göre 2xl almakla iyi yapmışsınız rahat rahat giyersiniz ben gelince yıkadım çekme solma vs de yapmadı gayet beğendim.
HSena38 poyrazvearya ben bir gecelik aldım elbise şeklinde ve birde lohusa takımı almıştı eşimin ananesi ceyizime o ikisini koydum sadece 😊🌸
Hilal3425 2 tane aldım ilk gün giymek için kızımınkiyle aynı renk ikinci gün fotoğraf çekimi için beyaz dantelli bir takım aldım kızımında beyaz isimli 2. Gün giyeceği takım