Ilayy_da Merhaba, bu vitaminleri kullanan var mı? Nasıl kullanmanız gerektiğine dair doktorunuz ne öneride bulundu? Özellikle damla için. NATES VM+DHA VİTAMİN D3 INTENSE
Ali-Kaanin-Annesi Ilayy_da vitamin d3 ilacını damla olarak yemek aralarında kullanıyorum kendi vitamin ihtiyacımı karşılayamadığım için 🤦🏻♀️
Ilayy_da Ali-Kaanin-Annesi öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için. Damlayı direk ağıza mı damlatıyorsunuz yoksa suyun içine vs atıp mı içiyorsunuz?
Ali-Kaanin-Annesi Ilayy_da kaşığa damlatıp içip üzerine su içiyorum yoksa herhangi bir şeyin içine katinca tadı çok acı tuhaf bir şey oluyor genelde kahvaltı yaparken kullanıyorum. Birazz bir şeyler yedikten sonra damlayı kullanıp su içiyorum öyle daha iyi oluyor
Mom-babyyy Ilayy_da hayır tok karnına 3 damla çay kaşığına döküp içiyorum ekmeğin üzerine döküp yiyende var midesi bulanıyor diye
Ilayy_da Mervesoydas Sultanbeyli de adil mahallesinde sinpaş sitesi var orada ki eczaneden aldım ama zaten her eczane de bulunmuyor bende sipariş veriyorum 1 gün içerisinde siparişim gelmiş oluyor o şekilde satın alabiliyorum