Yasemini1665 esmerella37 bu benim düşük olmuştu cinsiyetini öğrenmek nasip olmadı belki tahmini olarak bilirsin
Bebekliannee esmerella37 merak ettim yorumunu? Genelde şekli böyle değişik olanlara kız. Yuvarlak gibi olanlara erkek demişsiniz ama bilemedim
Tubamiyy esmerella37 ![]![]https://resimyukle.io/r/UJrTa887G6 Sizce tahmin yaparmisiniz acaba 12 haftalık burda 🥰
eminneee165 elifcicek_07 ay Allahım inşşallah hayırlı bir evlat verir bana gönlümden geçen erkek siz böyle söyleyince daha da merak ettim vallahi Pazartesi günü kontrol var belli olur büyük ihtimalle size de haber ederim çok teşekkür ederim 😍
dilos011 esmerella37 cnm senin tahminin bana kızdı ama erkekmiş doktordan geliyorum pipisini gördüm gayet açık bi şekilde kesin konuştu doktorum 😂
Anonimane_150 dilos011 Bende tam 10. Haftada gidicem bir ümit bir tahmini olur inşalalh çok merak ediyorum. Bir kızım var birde oğlum olsun çok isterim. Kızda olsa erkekte olsa öncelikle sağlıklı olsunda ☺️
dilos011 Anonimane_150 şimdi kaç haftalıksın Cnm bence dinlersen 11 de git bi ihtimal Allah gönlüne göre versin seninde Cnm
Anonimane_150 dilos011 şuan 9+2 yiz. Doktorum üç hafta sonraya çağırmıştı. Pazartesi 3 hafta oluyor normalde. Çarşambaya gidicem tam 10 haftalık olayım diye bi ihtimal belki söyler diye😀 Amin canım sağol ☺️