esmerella37 Tahmınde bulunuyum cınsıyetını ogrenen varsa atsın bkalım yenı bısey ogrendm dgrumu bılıcem
dilos011 esmerella37 teşekkür ederim Cnm 🥰dua et yine de Rabbim o meyveyi de tattırsın insallah herkesin gönlüne göre versin Allah
Nursaygi dilos011 Atayım canım 11+6 burda ama bugün 13+1 olduk haftaya pazartesi gidicem inşallah tekrar ikili tarama testi sonuçlarını almak için ☺️
dilos011 esmerella37 hamilelik mi Cnm Allahım tez zamanda kucağını doldursun Cnm seninde gönlüne gore versin Allah kulun kula ettiği dua kabul olur derler 🥰
dilos011 Nursaygi tahmin yapmadı mı Cnm aserme Durumun nasıl benim mide bulantım kusmam yok da doktor Kontrolüm de cuma Yada pazaetesi gideceğim cinsiyet İçin bekliyorum aslında
Esinti123 Nursaygi Merhaba bende haftaya çomüde ikili taramaya gidicem inşallah. Biraz bilgi verebilir misiniz. Nasıl geçti. Ne kadar sürdü. Doktorunuz dan memnun kaldınız mı :)
dilos011 esmerella37 cnm senin tahminin bana kızdı ama erkekmiş doktordan geliyorum pipisini gördüm gayet açık bi şekilde kesin konuştu doktorum 😂