Suzitosuzi Merhabalar tatlı anneler. Burada her gün farklı başlıklar altında bazen aynı çoğu zaman farklı sıkıntılarımızı paylaşıyor; birbirimize farklı bakış açıları sunup birbirimizi rahatlatmaya çalışıyoruz. Hamilelik gerçekten hassas bir dönem ve bebeği tahmin ettiğimizden fazla etkiliyor gebelikteki psikoloji. Stresle nasıl başa çıktığınızı ya da çıkma yöntemlerini paylaşın başkaları da yararlansın 👼🏻
gonulcelen Suzitosuzi sakince uzanıp gözlerimi kapatım elim göbeğimde dua ederek şükür ederek kendimi sakinleştirir strestimden uzaklaştırıyorum iyi geldiğini düşünüyorm beynimi boşaltmayı hiçbirsey dişünmemeyi bi tek kızımın suratını hayal ederek 😬
deletedmom734 Suzitosuzi ibadet eder dua ederim Müzik dinlerim dans ederim Sevdiğim arkadaşlarımla bir araya gelirim Arabayla şehrin dışına çıkmak bir dağ bayır biyerde bazen avazım çıktığı kadar bağırmakta yaptıklarım arasında 😂💃
Yesimalmila Suzitosuzi eger bir probleminiz yoksa bol hareket cikin gezim hava alın. magaza gezin bebek esyalari bakın bem öyle yaptim 😊 37. hafta artik pek çıkamıyorum ve gercekten zaman geçmiyor 😕
Kadze Suzitosuzi sana en iyi gelen esma yada dua neyse onu söle içinden devamlı bn cok asabi sinirli biriyim çevreme karşı hamilelikte daha beter oldm devanlı la havle cekerim hormonlar ztn sakinliğe izin vermiyor hafif bir müzik ac bi kitap al eline bana en cok bu ikisi iyi geliyor
Polo Çoğu zaman çoğu şeye takar oldum. Başetmeye çalışıyorum . Kendi kendime amannnn nasıl olsa şuan müdahale edemiyorsun. Boşşşverrrr amannnnn Falan diyorum 😀 İşte bazen yarıo bazen yaramıo 🤦🏼♀️
Polo Suzitosuzi yaramıyor bacım. Stresliyim valla. Canım sıkılıyor mesela şuanda. Ve saçma sapan şimdi bunları yazarken duruo dururken ağlamaya başladım .