Fatunsal33 25 haftalık hamileyim bügün regli gibi ağrılarım oluyor normal mi yaşayanlar varmı bu durumu 😔
Balimbebek44 Fatunsal33 detayli da 22 haftalıkken dr a dedim bazen kasiklarim ağrıyor diye . Diyosan alttan bakayım dedi ben istemedim. Benimde aynı arada böyle regl olacak gibi ağrım oluyor sanki üşütmüşüm gibi
Zeynep-Eslem Fatunsal33 kuzum bnim her ay adet sancım oluyor. Adet tarihim geldiğinde sanki adetliymişim gibi ağrılarım oluyor ama sonra geçiyor. Annem normal olduğunu söyledi. Bn 30 haftalığım bugüne kadar da bişey olmadı doktorumda normal dio
annesivekuzusu Fatunsal33 benimde aynı hafta da öyle ağrılarım oldu doktoruma söyledim magnezyum yazdı daha iyiyim çok şükür artık 🥰 sizde doktorunuza danışın bence
F80mnur Fatunsal33 benim de 25 ten sonra ağrım olmaya başladı kasıklarımda adet sancısı gibi doktorum normal hatta artabilir dedi magnezyum başladı canım
Fatunsal33 Balimbebek44 korkuyorum bişey olucak diye yarın doktora gideceğim inşallah yoktur bişey teşekkür ediyorum 🙏
Oznurtopal Benim de öyleydi devamlı gidip geliyordu doğum sancısı sanmıştım idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı