Hacerhrmnkya42_ @2prensesannesiiii canım banada tahminde bulunurmusun bi kız bı erkek denildi en son erkek denildi ama nedense hala inanmıyorum resmin birinde işaretlediğim yer pipi olabilir mi
Sevvl Hacerhrmnkya42_ canım benim ikizlerim koz ve senin bebegınde o ısaretlediğin yer pıpı olamaz bacak arasından çıkmamış bacak arası boş kıza benzettım o görünen bence kordon kuzum tahmin tabi en iti doktorlar bilir 🥰
Hacerhrmnkya42_ esmerella37 işte bazı tahminde bulunanlar olmadığını söylüyor bacağının devamı falan diyorlar inan artık detayliyi bekliyorum ona göre alışverişe basliycam
Hacerhrmnkya42_ Nazli-61 amin inşallah evet burnu sanırsam abisine benziycek oda çok fındık burunlu 😊
Papiiii Hacerhrmnkya42_ yani cnaim benimki tahmin ama nub teroisinden anliyorum ona gore yorumladım.10 kisi yorumlasam ille 6-7sin dogru cikiyor boyle iste.Ama senin bence 60% erkek bebek
melegimhosgeldin1 Sevvl Hah bende öyle dedim bacagin bı kısmı yada gölge gibi bişey dedim de inanmiyo🙈😂
Hacerhrmnkya42_ melegimhosgeldin1 canım ya inanmadigimdan değil bı kaç kişiye de sormak istedim bı oğlum var çok isterim tabi bı kızım da olsun ama doktor kız oğlan diyince artık bende şaşırdım 😂
Sevvl melegimhosgeldin1 o kadar çok usg girdim ki artık ve doktorum her ayrıntısının gösterdıgı için biraz iddallı konuştum 😂😂
melegimhosgeldin1 Sevvl Ewet ewet bazı doktorlar çok aşırı ilgili detaycı ve çok güzel bişey 🥰♥️Sağlıkla gelsin minnoşlarrr 🌼🌼