Mry_mm Arkadaslar bizim bebis kız olucak aklımda çok isim vardı en son Lavin koymaya karar verdik sizce Lavin güzel mi
Kevserb123 Mry_mm anlamı çok önemli kaderi bile etkilermiş , manası güzel bir isim bulmak gerek. Ne demek lavin
Fatos54 Mry_mm Ben pek beğenemedim. Farklı ve yabancı isim gibi. Siz bilirsiniz yine de 😊 Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🧿🌸
Maviboncuk52 Mry_mm yaaa benimde kızım olucak lavin ismini çok istedim ama eşim kabul etmiyor çok güzel bi isim bence anlamı da güzel
Mry_mm Fatos54 isim yabancı aynen kulağa hoş geliyor anlamı çok kötü değil yorumunuz için teşekkürler güzel dilekleriniz için sağolun 🌷
Mry_mm Maviboncuk52 benim de tam tersi eşim çok istedi bende kabul ettim şimdi bende beğeniyorum teşekkürler 🌷
Gnlvn Mry_mm bende Lavin koyacaktım anlamından dolayı vazgeçtim. Benim için anlam daha önemli çünkü bütün hayatını etkileyecek.🌸
Mry_mm Gnlvn doğru diyorsunuz isim analizine de baktım güzel şeyler yazıyordu anlamı çok kötü değil çokta iyi değil eşim çok istiyor
Maviboncuk52 Mry_mm bazı yerlerde çığ heyelan diye geçiyor anlamı bazı yerlerde güzel anlamında ama söyleniş tarzı herkesten farklı olması kulağa hoş geliyor sağlıkla gelsin kaderi de güzel olsun