deryaumay20 Kızlar 22 haftadayiz bu hafta net şekilde tekme hissettim 2 gün falan dünden beri hissetmedim tatlı yedim falan ama yok gece yapıyordu gece de yapmadı bir tedirgin oldum, bağırsaklarım da gaz var biraz onunla ilgili olabilir mi?
Sule9191 deryaumay20 o haftalarda benimde öyleydi 1 gün hissediyorsam 1 gün hissetmiyordum 24. Haftadan sonra daha netleşiyor ilk gebelikse normal ama içinizin rahat hissetmesi için bi acile gidip baktırabilirsiniz
Zeynep-Eslem deryaumay20 kuzum bn 26 haftalığa kadar hiç hissetmedim. Şimdi 30 haftalığım sdece ara ara hissediyorum önceleri çok korkmuştm ama doktorum kızın tembel olduğu için olabilir dedi sağlığı herşeyi yerinde dedi çok korkma bncee
Maviboncuk52 deryaumay20 bende 22 hafta civarında hareketlerini hissetmedim çok korktum hatta sonrasında çikolata yedim sol yanım yattım biraz da dinlendikten sonra hareketlerini hissettim sanırım o haftalarda olabiliyor herhangi bi sağlık sorunun yoksa korkma sanırım o haftalarda o oluyor
deryaumay20 Sule9191 teşekkür ederim benim ilk gebeliğim ama 2 gün öncesi net hissedip dün gün boyu hissetmeyince ne bileyim bugün de bekliyeyim de olmazsa bir giderim çok teşekkür ederim.
Sule9191 deryaumay20 sizi çok iyi anlıyorum gerçekten insan tedirgin oluyor hep yaşadık aynı şeyleri muhtemelen uyuyor olabilir inşallah en kısa sürede annesine iyi olduğunu belirtir bu sürede hareket ederse haber verin lütfen 🙏🏼💐🧿