sengulmehmet Ben müzik sesi duymadan dinlenemiyorum ne zaman uzansam bir şarkı açarım öyle uyuya kalırım hatta. Artık dinleyecek birşey bulamıyorum şarkı önerisi olan var mı ? Ne tarz olduğu veya ne dil olduğu önemli değil?♥
Missmanan sengulmehmet farid farjad dinleye bilirsin ağlayan Keman vs hepsi ruhu dinlendirir bebişinizde mutlu olur 🤗
Busrabusra sengulmehmet bende cok guzel hafizlari indirdim.kuran dinletiyorum bebegime daha karnimdayken inan o muzikten daha yararli ruhen rahatlamak icin
Alinmavi sengulmehmet hem kendini hem bebegini icin klasik muzik tavsiye ederim hangisini severseniz zevkinize kalmis. İnsan ruhuna hayvanlara ve bitkilere bile pozitif etkileri kanitlanmis. Telefonu ucak moduna alip karnima dinletiyorum. Bebegim dogduktan sonra da dinleticem hem sakinlestirir hem zeka gelisimi icin klasik muzik cok faydali duayenlerin hepsi ustun zekali yaptiklari sanatin matematiginde kesfedilmemis sirlar gizli insan ruhuna aklina akan 👍
deletedmom11 sengulmehmet cnm ewine huzur geLsin mutLuLuk sağlık 😊 bebeğinde doğmadan nasipLensin bakarayı aç hem ewine hem bebeğine dinLet 🙈 Allah kabuL etsn
sengulmehmet Busrabusra Kesinlikle haklısınız kuram okumayıp yada dinlemediğim zaman sadece abdest etsem veya dua etsem bile o ferahlığı yaşıyorum buda Allah ın lutfu😇
Alinmavi DuyguUysalBayraktar hatirlamiyorum ama dinletmeye basladigimda bebegim daha duymuyo bile olabilir. Dalga yoluyla hissedebilecegini dusunerek basladim inanin hatirlamiyorum 15 haftalik falandi sanirim
Alinmavi sengulmehmet https://onedio.com/haber/uyumadan-once-uykuyu-cagirici-20-sakin-sarki-418777 buradan da secebilirsin