Tugcezeynep11 Kızlar 39+4 haftayiz nstde hafif sancı çıkıyor 1 parmak açılma var dedi doktor böyle olupta doğum yapanlar var mı ne zaman tam açılıyor
Nimetkayseri1438 Tugcezeynep11 haftanız ileri ve doğum zamanı olduğu için ilerleme gun içinde olup doğum da yapabilirsiniz . Erken haftalarda olsa durdurmaya çalışıyorlar da sizin bebisin zamanı gelmiş artık inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız.
Masal53 Tugcezeynep11 hayır gittiğimde 1 cm idi gece 3 buçuk su geldi akşam 6 kendi sancımla doğum oldu öğlen 12 den sonra genelde artmaya başladı öğlen 3 de 3 veya 4 cm di açıklık
Masal53 Tugcezeynep11 😘😘😘 yani zaten açıklık hızlı artsın diye ebeler hareket gösteriyor seni duşa sokuyorlar… Ben devlette doğum yaptım ebeler hareket gösterdi sancım artsın diye duşa girmemi söylediler
Tugcezeynep11 Masal53 bende acaba şimdi evde egzersiz yapsam merdiven çıksam artar mı diye düşünüyorum 🙈
Nimetkayseri1438 Tugcezeynep11 otur kalk comelme hareketleri çok fayda sağlıyor birde açılmayı sancısını azaltıyor hareketler vücut ısındıkca duşa da girebilirsiniz ılıktan biraz daha sıcak bi suya veya sadece göbek yada belden aşağı tutabilirsiniz suyu
Tugcezeynep11 Nimetkayseri1438 inşallah amin 🙏🏻 Dr da bı kac gün içinde gelir muhtemelen sinyalleri vermiş artık dedi ama sanki bir parmak açıklık hiç buyumeyecek gibi geliyor
Nimetkayseri1438 Tugcezeynep11 😊ben 2 cm acilmq ile sancı olmamasına rağmen yatıp 5 saat içinde doğum yaptım her gebelik bir olmuyor ama haftası gelenin açılması ilerliyor 😀