Nerimandemir_01 Esila Eva eliz Aden Eslina Mihra Hiranur Nisanur Elizan Ahsen (mihra) Elif Seçenek çoğaldıkça kareasiz kalıyorum Sizce hangisi güzel 😇🌸🤍
Lavantakokusu64 Nerimandemir_01 biz Elif koyacağız Allah in izniyle. Ebrar ismini anlamını beğendiğim için iki isim olarak koyalım diyorum eşim tek Elif olsun diyor doğunca netleşir bizim isim yeterki sağlıklı selametli dogsunlarda
Imu Nerimandemir_01 asel Mihra koymak istedim hep. Ama soyismimiz uzun olduğu için asel de karar kıldık. Ama mihra ismi hep içimde bi yerde. Duru pak güzel kulağa çok hoş geliyor
Elisanne İnşallah nasip olur kızım olursa Eflin Sare 💜 Eflin ( cennete açılan kapı ) Sare ( Temiz pak )
Nerimandemir_01 Lavantakokusu64 Lavantakokusu64 evet elif çok güzel bı isim ama bildiğim kadarıyla tek başına koyulmuyor elif ismi bı araştırın isterseniz. Oyuzden ben Ahsen elif diye düşünüyorum
Lavantakokusu64 Nerimandemir_01 evet onu bende duymuştum tek başına verilmiyor die. Araştırmam lazım önce. Ben Ebrar düşünüyordum oğlum Elif koymak istedi komşumuzun bebeğinin adı Elif bizimde bebegimizin adi Elif olsun mu dedi kabul ettik gönlü olsun yavrumun 🥰 eşim de iki isim sevmiyor kullanılmıyor die bakalım hayırlısı
Nerimandemir_01 Imu Asel ismide çok güzel aslında ama görümcem kızına Asel ismini koyduğu için koymam. Mihrada çok güzel ama ailem olumlu bakmıyor ve anlamida çok güzel. Doğuma daha çok var ama bu kararsizlikla bı sonuca varamayacm galiba 😀
Imu Nerimandemir_01 sevdiğin isimleri anlamlarıma bakarsan içine birisi daha sıcak gelir tamam bu dersin. Araştır liste yap bu şu sebeple olmaz şu olmaz bu olmaz de. Bir de istediğiniz isimle bebeğinize hitap edin belki tepki verecektir 🥰
Yagmur981 Nerimandemir_01 benim ilk kızımın adı elifnisa ikinci kızım olacak Ebrar nida koymayı düşünüyorum