Nklciliss1 Kızlar 18+5 im doktor bebeğimin iri olduğunu söyledi 307 grammış . Bunu yaşayıp kaç kilo doğurdunuz ben bi tırstım da 😂
iremcannn1907 Nklciliss1 canım haftan daha çok erken. Haftasını yakalayabilir zamanla, geri düşebilir ama daha da artabilir tabi. Bu seni korkutmasın yani. Ha bana da baştan beri iri bebek diyordu 4 buçuk kilo doğdu o da bi gerçek
iremcannn1907 Nklciliss1 ha işte o hatayı sakın yapma. İnanır mısın bir tane hastane çıkışı giydiremedim. Ne kıyafetler kaldı giydirilmedik🙈 bez stoğu hiç yapma hele 1 numara çok az kullanabildim.
Nklciliss1 Selinm1 boyu uzun dedi ama unuttu heralde söylemeyi fl 3.24 yazıyor . Bide bi değerde 1.77 yazıyo
Nklciliss1 _almirasmom henüz şeker testi için bence erken gerekse doktor söylerdi ama öyle çok şekerle aram yok nadir yiyorum. Sağlıklı olsunda varsın iri olsun yaa
B-01 Bana da doktorbboyu kısa demisti üzülmüştüm zayıf çıkıyordu hep aynı zamanda.Ama 40. Hafta da doğurdum 54 cm 3.780 gr di.Ultrason tahminlerinde sapma olabiliyor
_almirasmom Nklciliss1 seker testı vermene gerek yok canım ac karnına sadece aclık sekerıne baktırsan bıle yetıyo