Faatmaa38 Aslinda inofolik seker hastalarina veriliyomus, Yok korkacak Birsey Yok hepsi dogal olunca, Bende bu ikisiyle kilo vermistim hem kur hem inofolik Ve cok cok dikkat ediyordum yedigime.
Htcelif EcemErgen canım yarın haberleşelim bende gidicem doktora yazarım bende hadi Yeni bir başlangıç İnşALLAH bu ay olur
EcemErgen Htcelif insallah cnm tmm haberleselm ben sabah 9da doktorda olcam 10 11 gibi yazarim buraya 🖤🖤🖤
Destina21 EcemErgen ben de kullandım hamilelikten önce vermişti doktor .. folik asit ama genelde yumurta tembelliği olanlara veriliyormuş.. Yani özellikle pcoslara veriliyor .. Ben bu gebeliğim den önce de gynositol kullandım memnun kaldım.. 👌
EcemErgen Destina21 bakalim yarn belli olck bidahami klomen iccez yoksa baska bisey mi gorcez cnmm haber ederim
Htcelif EcemErgen canım ben İstanbul’da oturuyorum Gebze Hakmar deposunda çalışıyorum.Kurtköy Ersoy Mine hanım doktorum çok şeker biri
EcemErgen Htcelif hmm anladm cnm. Bende gebzede oturuyorum hakmar deposuda benim evime cok yakin😂 bende geldim.doktora bugun asilama gunu heralde. Bitmedi asilama hastalari bi turlu. Sira beklyn 10 kisi var bayılacam simdi😂
EcemErgen Kizlar doktordan ciktim simdi. Muayene etti alttan yine dediki solda 17mm sagda 12mm yymurta var. Bir yumurta çatlamış biri catlamamis gibi bisey dedi. Tekrar klomen verdi 2 2 kullaniofum simdi tek kullanalim yumurtalari destekleyelim dedi. Haftasonu iliski dedi haftaya ptrsi bdha gel dedi catlatma ignesi vercekms bakcz iste szce ne demek oluo bunlar
Tekinnn EcemErgen inşallah olan çok kişi var. Ama benim doktorum ilk denemeden sonra bir kaç ay ara verelim yumurtaların dinlensin demişti biz ara vermiştik ondan sonra da gitmedim ben rahata bıraktım biraz kendimi.
EcemErgen Tekinnn banada oyle dedi ama 12mm kendiliginden olusan bi yumurta gorunce destekleyelim bos gecmesin dedi