Ilahem 23 haftalik gebeyim bebek icerde gubur gubur halay cekiyor.kocam elini koy sende hiss et dediyimde bi sessizlik bi sessizlik sanki karnimda bebek yok.acaba duyuromu bu bebek.😏
Eldgrn Ilahem bizimki de öyle ilk içeride halay çekiyor futbol oynuyor canımı acıtıyor o derece diyorum eşime gel bak elini ver vb koyar koymaz bir nazik hanımefendi oluyor yavaş vurma kibar bişey oluyor diyorum bana garezi var sen elini koyana kadar canıma okuyordu diye eşek kız
OOzii Ilahem hahaha benimde aynı şekidii :) esim uzakta ne yazikki görevde henüz yanımızda değil 🥺ona video çekim diyordum karnımı kıpır kıpır normalde tam telefonu tutuyoorum ses seda yok :) annemlerde öyle bak hareketli diyorum geliyolar kıpırtı yok inatçı fıstık bunlar ama biz 36 haftalık olduk ama artık daha net hissediliyor şükür 🤲🧿
yagizegemom Ilahem benim minikte öyle eşim elini koyduğu zaman akıllı kız moduna giriyor hemen 🤭 eşim elini çekince halay çekmeye devam ediyor😅😂😂
Mavikalem Ilahem Bebekler belli bir haftadan sonra dışarıdan gelen sesleri duymaya başlar ve doğduktan sonra babasını sesinden tanır..annesini de hem sesinden hemde kokusundan tanır
Mavikalem Eldgrn Ay bir tek benim öyle sanıyordum 😂😂 bana vuruyor vuruyor tekmeliyor. Biri dokunsun hiç hareket yok 😁😁😁
berceste5155 Ilahem benim kızımda öyleydi şimdi iki aylık bir haftadır falan aşırı düşkünleşti babasına kalabalıkta gözğ hep babasında oluyor sesini duyunca bile gülmeye başlıyor bende ağlayan çocuk babasına gidince susuyor eşimde kızıma iftira atıyorsun durmuyor diye bak nasıl uslu benim kızım diyor
Ersagununannesi Demek ki eşim çok şanslı gece uyumaya yakın halaya duruyor benim oğlanda, eşim elini koyunca tam avucunun içine içine defalarca vuruyor. İlk hissettiğinde gözleri dolmuştu eşimin 😂🤭🤭🤭🧿🧿🧿