Hulya2626 Kızlar selam, namazlarımı düzenli kılıyorum ama hamile kaldığımdan beri sabah namazına kalkmakta çok zorlanıyorum ve çoğu zaman kalkamıyorum. Bir türlü uyanamıyorum. Çok vicdan azabı çekiyorum bu durumdan. Var mı bir şey önerecek rahat uyanmak için.
Ilahem Hulya2626 Allah kabul etsin namazlarini.seytanada bin kere lanet olsun hep onun isi namaza kalkamamak.bendede oluyor bazen.alarm kurun kimse uyandirsin esiniz falan.benim annem ve ya kayinvaldem uyandiriyor.ailecek namaza kalkiyolar benide oyandiriyolar sagolsunlar.
guzelanne01_ Hulya2626 evet ben canım hamd olsun çoçukluğumdan bu yana kılarım şiddetli uyku bastırması var Allahım bizleri affetsin hemen uyandığım anda sünnetiyle beraber kılıyorum keyfi değiliz Rabbimde biliyor
Zynpbr00 Hulya2626 Benim de kaçirdığım oldu mal3sef😔Biraz daha erken yatmaya başladım. Alarmımın sayısıni arttırdım. Birde telefonu biraz uzağa koydum hemen elimin ulaşamayacağı bir yere. Çok işe yafıyor gerçekten😊
Nis Hulya2626 basında namaza kalkmazsan 80 yıl yanarsın o 80 yıl burdaki yılla aynı degil diyen bir eş varsa uyanıyosun😀
guzelanne01_ Ilahem ben alarmımm hep kuruludur normalde çıt sesine uyanırırım ama aşırı ağır oluyor bazen malasef eşim kızım ben yaşıyoruz eşimde kılmıyor uyandıranım yok🥹
Sekerelis Hulya2626 telefonu uzak bir yere koyun alarmı kapatmak için kalkmak zorunda kalırsınız. Bir de gece yatmadan içten bir şekilde dua edin Allahım namazıma kalkmak istiyorum diye. Çok daha kolay kalktığınızı göreceksiniz