HurremSultan Bacimkolarrrrr😁😁 benimde bebegiiimm donduuuuuu🥳🥳🥳🥳🥳 Şuan o kadar mutluyum ki hepinize bende kocaman kucak dolusu öpücük 😁💋💋 İnşallah sağ salim doğurdum postu da acicam bekleyinnnn😁😁
Yelkovan1 HurremSultan ayy hadi gözün aydın kaç haftalıksın canım ??? bu arada bişey sorcam 28 haftalıkken gittim baş aşağı pozisyonda demişti geri yukarı dönme olasılığı varmı sence
Minikalbim111 Yelkovan1 anlamadım yukarı çıksa nolur aşagı dönse nolur bide nasıl anlaşılıyor aşagı döndügü
HurremSultan Yelkovan1 valla benimki 32 de ters dondu🥺 35+4 günlük bugün. Dün öğleden sonra döndü göğüs altim boştu ordan hissettim aslında biraz🥺💕
Elifderin34 Yelkovan1 bnm 28 de baş aşağıdı iki hafta sonra dönmüş makat geliş olmuş her an dönme ihtimalleri oluyor:)
Hamideersin Minikalbim111 baş aşağı olunca normal doğum yapabiliyorsunuz biz tabiki anlayamayiz doktor kontrolünde doktor söylüyor
HurremSultan Minikalbim111 başı yukarıda olursa ters oluyor yani makat geliş oluyor. Ve normal doğum yapamıyorsun. Mecburi sezeryan oluyorsun😇
Yelkovan1 Minikalbim111 baş aşağı dönerse normal doğum kafası yukarda poposu aşağıda olursa sezaryen arkadaş normal doğum yapacağı için seviniyo 🥰
Hazalaskin Oznurcakir ohoo benim Doğum başladığında bile 3 kez pozisyon değiştirdi 4 saatte düz döndü yan döndü sonra ters döndü 😂 neyseki normal doğurdum
Ayslpmk HurremSultan hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucagınızada alırsınız inşallah birşeyler yaptınız mı 😊🤲🏻
HurremSultan Ayslpmk teşekkür ederim hepinize sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 💕 yok doktorum kendi isterse döneceğini söyledi. Farklı birçok kişiye de sordum hep aynı cevabı aldım. Özellikle YouTube daki videoları sakın yapmayın dediler hatta. Dışarıdan da çevirmek çok riskliymis. Yani isterse oluyor istemiyorsa yapacak birsey yok😇
Oznurcakir Mavidunyamm sağlıkla gelsinler insallah . Benimkisi sırtı tam rahmimin üzerinde kafası sağda ayaklar solda insallah düzelir 🙏
Fadmet HurremSultan yaa ne güzel şanslınız benim kuzu inat edip dönmemişti. Şanslı sağlıklı çok güzel doğumunuz da olur inşallah 😊🌸
HurremSultan Fadmet bende biran dönmeyecek sandım. Dedim doğsun bir totosunu ısırırım herhalde🐣😁 korktu sanırım ısırırım diye😋 saolun inşallah hepimize kolay doğumlar nasip eder rabbim🐣🐣
Elmalipasta HurremSultan benim bebiş de dönmus daha dün öğrendim 😍 seninle aynı mutluluğu paylaşıyorum inanki ☺️ kolay dogumlarimiz olsun inşallah 🧡
HurremSultan Elmalipasta Ay çok mutlu oldum gözlerim doldu valla doktor diyinceee😁💕🥺 sen kaç haftaliksin canim
HurremSultan Yelkovan1 evrene olumlu mesajlar veriyorum. İnşallah pırt diye doğurdum diye de yazarım doğum hikayemiii😁💕🐣