Fatma63_41 Gebelik sekeri cikan anneler nasılsın bir yol izlediniz yarın dahiliyeye randevu aldım bakalım nolacak
Burcucicek Fatma63_41 benim de 200 un üzerinde çıkmıştı. Dahiliye doktoru diyet yapmamı söyledi eğer iki hafta sonra kontrol altında olursa insüline gerek yok dedi. Buğday ekmeğine geçtim günlük iki üç dilim. Çayda şekeri bıraktım. Günlük bir meyve fazlası yok. Tatlı vs yok pirinç bulgur hamur işi vs yok. Başta iki günde bir günde 4 kez şekerini ölçtüm yazdım sabah aç tok akşam aç tok. Şu an haftada iki kere aynı şekilde ölçüyorum diyete devam. Şu an bir sıkıntım yok ölçümlerde yolunda gidiyor. Bebeğin suyu önceden fazlaydi kilosu da azcik fazlaydı şimdi suyu da kilosu da normale döndü doktorum bir sıkıntı yok dedi iki hafta sonra dahiliyeye kontrolüm var tahlil vercem. Sizin de muhtemelen bunun gibi olur. Uygulamaya bakın sadece. Bir de yürüyüş de önemli düşürüyor o da genelde meyvemi yedikten sonra yürüyüş yapmaya çalışıyorum ya da meyveyi ona denk getiriyorum
minikerdeminannesi O da diyetisyene yönlendirdi İnsüline gerek duymadı , diyetisyen de bana göre bir liste yaptı şöyle böyle beslen dedi ve etkisi oldu çok kilo almadım ama tamamen olmasa da dikkat ettim dediklerine
Fatma63_41 Burcucicek geçmiş olsun umarım benimde bu şekil yoluna girer yarın dahiliyeden randevu aldım gidecegim yürüyüş yaptığım an ağırlık çöküyor ve idrarım varmis gibi tam idrar torbamin arkasına tutunmuş umarım sağlıkla kucağımıza aliriz 🤲