Cansufurkan Kızlar eski postlarimdada görmüşsünüzdür polibim.var ve doktorum pek alma yanlısı deği bu ay klomene baslaticak ama bnim hiç umudum yok polipten dolayı bu şekilde hamile kalaniniz var mı
SemaArin Cansufurkan POLİP VARKEN HAMİLE KALAMADİM POLİPİ ALDİRDİKTAN SONRA FEMARAYLA HAMİLE KALDİM ÇOK ŞÜKÜR SANA TEK TAVSİYEM KLOMEN LE YORMA VÜCUDUNU FEMARAYLA BASLA DENE 1 2 AY BAKTİN OLMUYOR KESİNLİKLE POLİP İ ALDİR ÇÜNKÜ SALLANIP TÜPLERİN ÖNÜNÜ KAPATIYOR VE GEBE KALMAYA ENGEL OLUYOR
Cansufurkan SemaArin kuzum bnde aynen bu sekil düşünüyorum 23 ocakta aldırcam insllah çalıştığım için vaktim yok sadece ayrıca benim yumurtaliklarim.falan gayet sağlıklı yumurtlamam çok güzel oluyor ama doktorum böyle hamile kalırsın diyor düşünmekten yoruldum yemin ederim ne yapcam bilemiyorum
Cansufurkan SemaArin kuzum bide yapışıklık olmasından korkuyorum ameliyat sonrası senin nasl gecmisti
SemaArin Cansufurkan HİSTEROSKOPİ YLE ALDİ ZATEN 2 HAFTA SONRA ADET GÖRDÜM HAMİLE KALDİM AMA KİMYASAL GEBELİK OLDU 8 AY SONRA TEKRAR KALDİM KALP ATIŞLARI YOK DİYE KÜRTAJ OLDUM 14.AY SAĞLIKLI GEBELİĞİM OLDU ÇOK ŞÜKÜR