buseyldz00 Semilk05 çok büyük geçmiş olsun arkadaşlar ben İzmir’deyim sürekli sallanan bir bölgede olarak sizi çok iyi anlıyorum Allah beterinden korusun 😔😔🤲
Semilk05 ikibebeliannee aminnnn Allah yardımcınız olsun bi yakınınız varsa yanınızdw kalacak ya da sizin gideceğiniz daha iyi olur
HanlarinMomysi Semilk05 Sakarya’da çok salladı. Gece herkes sokaklara çıktı. Aklımız gitti rabbim beterinden korusun. Bağırış seslerimi unutmam. Oğlum da uyandı ağlıyordu yanımda çok kötüydü 1-2 saat eve giremedik
Mello29 Semilk05 Esim nöbetciydi evde tek basımaydim benim cidden deprem korkum vardır bazen rüyamda deprem olur uyanirim olmadigini anlayinca duami okur geri uyurum. Dünde gardırop sesine uyandim yine rüya herhalde dedim baktim besik gibi sallaniyorum ilk karnima sarıldım sonra salona gelip masanin altına girdim. Sabaha kadar uyuyamadim esim 3 gün daha yok yani asker esi olmak gercekten her açıdan zor. Allah hepimizi korusun bir daha yasatmasın.
mysweetbabyy Mello29 cnm altına girmiceksn yanina cokuceksn altına girersen Allah korusun yıkım olsa altında kalırsın yanına çökünce küçük bi alan kalır sana
irem-1999-54 Semilk05 ben sakaryadayım cok fazla sallandık bide uykuda olunca telas ettik cok allah bidaha yasatmasin kimseye insallah bu kadarla atlatiriz
Lizbonn Semilk05 Ay evet karın ağrısı çektim bir de biri yanımda biri karnımda napacağımı şaşırdım inan ki hiç uyuyamadım stressten :/
Ayse_3434 Semilk05 bende uykumdan uyandım az sanlamış olsamda yinede çok korktum 37 haftalığım direk eşimi uyandırdım ben korkmayayım diye birşey yok falan diyip beni sakinleştirmeye çalıştı ama yinede dışarı çıktık rabbim daha büyüğünden korusun
Dark Arkadaşlar deprem kuşağında olan bir ülkeyiz. Anneyiz anne adayiyiz korktuk ama bu kadar panik yapmaya gerek yok. Biz böyle yaparsak çocuklarımız ne olacak, acı ama alismamiz lazım, ne yapmanız gerektiğini öğrenip deprem çantası bulundurun
cigdem4154 Semilk05 Sakarya Hendekteyim Allahım çok kötüydü çıplıkla uyandım eşim sıkı sıkı bana sarılmış korkma bitecek şimdi korkma sakin ol diye sakinleştirmeye çalışıyodu ben de 4 aylık kızımı almaya Rabbim korudu şüküt lorkmadı tavana bakıyodu gözlerini açmış ağlamıyordu da zaten sonra hemen indik köylere geldik Rabbim bir daha yaşatmasjn
Esliasu Minnosumm89 bendede o kadar kısa deildi bende Düzce’de yaşıyor um çok uzun ve kötüydü Allah’ım korudu bizi