Lunaaa92 Momdaisies merhaba, en son ki kontrolümüzde küçülme olmuş normal dedi doktorumuz çok şükür 9,3 ölçtü inşallah küçülerek devam eder, sizinde mi aynı durum var ?
Momdaisies Lunaaa92 evet umarim 10 dan 9 8 lere iner sizin gibi Dusunce artik hafif ventrikulomegali demiyorlar mi daha takibe gerek yok mu diyorlar Bizi ilk 15 gun sonra kontrole cagirdilar iki hafta sonraya yani
Lunaaa92 Momdaisies iner iner gönlünüzü ferah tutup bol dua edin, bende hep 2 haftada bir kontrole gidiyorum çağırıyorlar, sizin kaç çıkmıştı ? Benim ilk 19. Haftada çıkmıştı hep sabit kaldı sonra küçüldü 🙏🏻
Momdaisies Lunaaa92 Benim 24. haftada ilk kez goruldu o da perinatolog fark etti bundan sonrasinda doguma kadar 15 gunde bir takip mi edilir sizde de oyle mi oldu Dusunce de normal artik hafif teshisi bile yok mu diyorlar yoksa dogum sonrasi da takip mi onerdiler film cekimi norolog vs
Lunaaa92 Momdaisies hayır benim 11,5 mm di takip edelim dediler 2 haftada 1 kontrol onun dışında bişiy demediler bide büyümemesi önemli ve erkek bebeklerde daha sık görülen birşeymiş, ben 14.haftadan beri perinatoloji takipliyim zaten
Momdaisies Lunaaa92 benim perinatolojide 10 mm cikti gecen hafta ilk kez ve 24. Haftadayim On bes gun sonra kontrol olacak :(
Lunaaa92 Momdaisies çok yüksek değil Allah’ın izniyle de küçülür inşallah hep dua edelim, benim doktorum illa altından bişiy çıkıcak diye bişiy yok ama risk yükseliyor sadece demişti, benim öncesinde kalpte parlaklık ve ense kalınlığı da çıkmıştı ara sıra
Lunaaa92 Mutluuu42 merhaba, biraz geç gördüm, 27. Haftada sınırın altına düşmeye başladı, şuan 1,5 yaşında maşallahı var ♥️ Özellikle erkek bebeklerde çok sık böyle durumlar yaşanıyormuş
Lunaaa92 Mutluuu42 düşer inşallah içinizi ferah tutun, sürekli yükselmiyorsa düşme eğilimine gider yüksek ihtimalle
Mutluuu42 Lunaaa92 en son iki hafta önce kontrole gittim 12mm di dün gittim gene de aynı düşmemiş inşallah iki hafta sonra gidince düşer o zaman 33 haftalık olacağım Allah’ın izniyle