[silindi] Kızlar ben 34+1 haftalığım vitamin ilacı hiç kullanmadım devletin karşıladığı ve memnun olduğunuz hangi ilaçlar var kilo almasını istiyorum oğluşun
Mrvsmt2502 [silindi] neden kullanmanız ki hem siz hem bbek için çok önemli. Ben decavit ve devit kullandım. Devite hâlâ devam ediyoruz
Papatyaa_01 [silindi] feramat demir ve kan hapı, monovit d3, magosit magnezyum bunları kullanıyorum memnunum, onun dışında ocean mummy kullanıyorum bunu devlet karşılamıyor
Mrvsmt2502 berceste5155 aksine kilolu bebek kendini ittiriyor daha rahat doğuyor 4 kiloya yakın doğurdum doğumdan 1 dk önce bile yaklarıyla kaburgmı tekmeliyordu doğumumda çok kolaydı şükür
[silindi] berceste5155 ya ne biliyim erken doğum riski var bende biran önce kilo aldırmaya çalışıyorum
Gamzesa Başından berı multivitamin olarak decavit kullanıyorum hatta lohusa döneminde de devam edilmesi öneriliyor
Mrvsmt2502 berceste5155 çatınız dar olabilir, gebelikte yeterince aktif spor yapmamış olabilirsiniz bünyeye bağlı
Mrvsmt2502 Kirmizibalik1 devlette doğum yaptığım için genişlemeye bakmadan atıyorlar belki atılmadan doğardı yine ama özelde bekliyorlar kesi atmadan. Keside de korkulacak bi şey yok canım 20 25 güne eski halini alıyor
berceste5155 Kirmizibalik1 yok canım gözün korkmasın ama zayıf olursa doğumdan sonra toparlanman daha kolay olur
srcataby Kızlar ben devlet takipliydim 30. haftam bana sadece demir hapi verdiler. Farklo bir takviye vermediler gerçi hep kan tahlili veriyorum degerlere bakıyorum belki gerek duyulmamıştır
SebnemRasit srcataby decavit orofen D vitamini hapı bunları kullanıyorum ve doğuma kadar gerekli 27 de felan başlamıştım. Sen onlara bakma kendin sor kan ilacı hangisini kullanayım de sonra d vitamini için hangisini kullanayım de çünkü kanında iyi çıksa bile bitiyo çocuk emiyo yani o vitaminleri. Depolamak gerekiyor doğumdan sonra daha iyi toplana bilmek için
[silindi] srcataby benimde kan değerlerim falan sınırda düşük değil ama doktorum kullanman lazım dedi çünkü doğumda kan kaybediyorsun ya illaki magnezyum aslında başlasan iyi olur kramp falan varsa iyi geliyor
SebnemRasit [silindi] vitaminler kilo alsın diye değil ki. Sendeki vitaminleri her türlü alıyor o zaten önemli olan sen vitaminsiz kalıp güçsüz düşmemen için doğum dan sonra toparlanmak için.
Papatyaa_01 [silindi] İnternet fiyatları eczanelere göre bi tık uygun bende ocean mummy netten alıyorum hep