Rumeysa672 21haftalığım 69kiloyla hamile kalmistim simdi 78kilo olmuşum dikkat etmeye çalışıyorum ama çok fazla kilo aldım ama hiç ayaklarımda bacaklarımda ödem yok çok kafama takıyorum demir ilacıda kilo aldırdigi icin kullanmaya korkuyorum
kaderbylozturk Rumeysa672 istersen dıyetısyenden destek alabılırsın ınan faydası olur maddıyat gucun varsa yoksa akşamları yememeye calış cocuk oldugu ıcın ayrıca cok yeme herzamanki gibi ye az ye sık ye ilave olarak sütü yoğurdu muzu kuruyemısı meyveyı dahıl et ama ara öğün olarak az kullan gebelik şekerinede baktırmamı önerirm bende 69 ile hamıle kaldım 7. Aya kadar 6 kilo almıştım inan 7. Aydan sonra cok daha fazla alınıyor 4 kiloda o 3 aylık donemde aldım suanda 38 haftalık bu kılo benı cok yoruyor sende son zamanlarda yorulursun sağlığın için biraz versen yada daha almasan güzel olur
marnus Rumeysa672 demir ilacı kilo aldırmaz. Doktorunuz kullan dediyse kullanın. Yatmadan önce aç karna içerseniz midenizi rahatsız etmez
Maviboncuk52 53 kiloyla hamile kaldım şuan 61 kiloyum 26+2 yim Demir ilacını da kullanıyorum ama Demir ilacının kilo aldırdığını düşünmüyorum tam tersi bebek bütün vitaminlerimizi bizden aldığı için Demir ilacı seni daha da dirençli tutar tabi benim düşüncem bu
Ece61 bbaskan bizde 28+2 bende 86 ile hamile kaldım bir süre sonra 83 e düştüm şu an 89 kg çok mu acep hemşire çok almışsın dikkat et diyor 5 kg
Uuemine Rumeysa672 21+1 iz 64 ile hamile kaldım henüz kilo almadım suan ki kilom 59 ilerleyen süreçte ne olur bilemem tabiki de
Busegungoor @Rumeysa672 34+5teyiz bebiş 3 kilo bende 50 kiloyla başladığım hamileliğime 70 kiloyla devam ediyorum. 20 kilo aldım. Allahtan iştahsızlığım başladı da yiyemiyorum artık 😂😂
Mervekara5 24+3 63 kilo ile hamile kaldım bugün tartıldım 66.3 çıktım çok anlamaya dikkat ediyorum ama asıl kilo bu haftalardan sonra alınıyormuş diye duydum Allah yardımcımız olsun 🤲🏻
Annekuzusu_1 49 la hamile kaldim şuan 27 haftaliğiz 62 oldum hayatimda ilk defa 53 kilonun üstüne çıktım nedense cok mutluyum :):)