Dcl027 Kızlar periferik kan ve kromozom analizi sonuçları e nabıza düşüyor mu ? İçerik olmasada sonuçlar çıkmıştır diye görünüyor mu ? Trombofili paneli çıktı ama 2 ay olcak nerdeyse hala çıkmadı bunun sonucu
arirangg Dcl027 Trombofili paneli bende e nabıza düştü ama sadece rapor yazıldı olarak. İçeriği görülmedi. Diğerleri ise çıkınca telefonuma mesaj geldi. Ama şimdi baktım e nabızda da rapor yazıldı diye çıkmış. Ama telefona mesaj gelince gidip aldım ben sonuçları
Sinem94 Dcl027 trombofili paneli sonuç çıkmıştır diye görünüyordu onu aldık diğeri hala yok 5 eylülde vermiştik 😵
Zehross03 Size kagıt vermedilermi tel no yazan arayın diye yada hastanenizi arayıp genetik bölümüne baglanın orda söylüyorlar
Dcl027 arirangg yine vakitli çıkmış canım senin benim 2 ay oldu nerdeyse bekle bekle hiç bir plan yapamıyor insan
Sinem94 arirangg Bende araştırma hastanesinde yaptirdim farklı ile gittiği için uzadı sizin çabuk çıkmış
arirangg Dcl027 Evet canım benimki tam zamanında çıktı. Kanımda pıhtılaşma olduğunu öğrendim, birkaç gün sonra da hamile olduğumu.
Dcl027 arirangg darısı benim başıma inşallah canım ama sonuçlar çıkınca rahim filme çektirecem gebelik olursa iğne kullancaksın demişti doktor
Dcl027 arirangg evet canım 2. Gebeliğimde corasprin vermişti ama önlem için . Şimdi pıhtılaşma çıktı diğer sonuçları da bekleyelim ona göre iğneye başlıcas gebelik durumunda dedi. Har ğün mü kullanılıyor o iğne nasıl oluyor . Ücretleri ne kadar bude canım
arirangg Dcl027 Canım her gün karından yapılıyor. Kendin yapabiliyorsun. Hep aynı saatte yapmak önemli. Reçeteli alınırsa 75 tl gibi bir ücreti var bir kutunun. Doktor rapor çıkarıyor zaten birkaç kutu bir anda alabiliyorsun.