Gzdeee11 Geçen hafta pazartesi kontrole gittik ayın 14 ünde bu gün de ağrım var kontrole gitmek istiyorum ücretsiz muane olabilirmiyim acaba
yaasemin Gzdeee11 10 gün içerisinde gittin de ücretsiz bakınıyorsun bizim kontroller haftaya düştü bi hafta veriyoruz bi hafta vermiyoruz
emirtosveannesi bendiyebiriii nasılsın oluyor acaba ben cumartesi günü gittim doktor 28 inde gelin ücretsiz muayeneniz var dedi 1 keremi ücretsiz muayene hakkımız oluyor bilgim yok bu konuda ben belli bir kontrol sonrası 1 kontrol ücretsiz diye algilamistim
bendiyebiriii emirtosveannesi benim gittiğim hastanede 10 gün içinde kaç kez gidersen git sorun olmuyor
gulkrgl Gzdeee11 ayın 14′unu ve pazar gününu de dahil ederek 10 gün hesaplayın. Bugün 10. Gün ama bildiğim kadarıyla muayene olduğunuz saati geçerseniz muayene ücreti ödüyorsunuz. Gecmezseniz ödemiyorsunuz
Kirmizibalik1 Gittiginiz gunle 10gun sayin. 10.gun de dahil ucretsiz muayene.. ama hastaneyi arayip teyit alin. Supriz cikmasin… 15 gun icinde de +15 tl fark oduyorsunuz. Benim hstane boyle yani. Muayene sonrasi 10gun ucretsiz,15gun 15 tl fark