Oznur-Eldes Selam Anneler, Lierac çatlak kremi kullandığım halde çatladı karnım kırmızı kırmızı😔 Sizlerde de oldu mu
Aleynaerayy22 Oznur-Eldes vücut çatlamaya yatkınsa ne kullansakta faydası yok 🤦♀️ Benim bacaklarım varis oldu çatladı karnımın altıda çatladı yeni yeni göğüslerim de çatladı az napicam bilmiyorum İnan psikolojim bozuluyor bacaklarımı görünce varis bide geçmez heralde
Ahuum Oznur-Eldes kaçıncı haftada çatlamaya başladın canısı? Vazelin kullanmış kuzenim hiç çatlak olmamış. Ne kremler denedim diyor
Edafmo Oznur-Eldes aslında olay tamamen genetik yatkınlık.. bio-oil kullanıyorum bende öğrendiğim haftadan beri ama bende başlamışım ufaktan çatlamayaa.. annede ablada da var çatlak malesef biraz da vücut yapısal ve genetik olarak bunu yapıyor bize.. yağlarla sadece biraz hafifletebiliyoruz😔
Oznur-Eldes Aleynaerayy22 çatlakta geçmez ki ben kilo alıp vermekten yanlarım da çatlak vardı biraz daha arttı şimdi 29. Haftamdayım sabah gördüm karnımın altı nasıl çatlamışım nasıl 😔
Aleynaerayy22 Oznur-Eldes karnın erken çatlamaya başlamış canım bol bol nemlendirici sür ilerlemesin cok fazla
Aleynaerayy22 Oznur-Eldes çatlamaya baya meyillisin demekki ne yapsakta catliyor takma kafana ben artık bisey demiyorum çatlaklara oğlumdan izler kalıcak iste 😂