Umutlu2272 Çatlak kremi önerileri alabilir miyim kızlar. Ben 4.ayımdayım ve hafiften çatlamaya başlamış göbiş. Acilen tavsiyeye ihtiyacım var.
mucizemizibekliyoruzz Umutlu2272 mustela kullanıyorum 34. Hafta çatlama yok. Bol su içmelisiniz ayrıca
Aysegul20 3. aydan bu yana doktorumun tavsiyesiyle bepanthol sesidaily kullanıyorum 31. haftamdayım gobegimde ve cevresinde hic catlak yok simdilik basenlerime surmemistim basenlerimde yeni çatlaklar oluştu. cevremde zeytinyagi badem yagi kullananlarda var. bu konu hakkında çok yorum var kimisi genetik ne kullanırsan kullan çatlıyor diyende var bol su içenin çatlağı olmaz diyende var hangisi doğru bilemiyorum 😊
Gizemkcayir Ben mustelanın çatlak öncesi kremini aldım fakat kullanmaya başlamadım henüz. Araştırdım çoğu kişi memnun kalmış ama doğru genetik biraz da çatlayacaksa çatlar illaki
Annecik999 Ben 37. Haftadayım mustela çatlak öncesi kremi kullandım 4. Aydan itibaren ve günde ennn az 3-4 litre su içtim bir tane bile çatlama olmadı bundan sonra da olmaz inşallah 🙏 tavsiye ederim canım
Edasekerocal Kesinlikle mustela çatlak kremi. 3. Kutumu kullanıyorum son ayımdayım ve hiç çatlamadım.
Annecik999 En son aldığımda kampanyada olduğunu söylediler 150ml iki kutuyu 160 tl ye almıştım eczaneden ama 3 ay falan oluyor alalı. İnternette bir araştırın mahallenizde eczanelere bir sorun derim
Edasekerocal 1 ay önce aldım eczaneden 125 tl. Doların çıkmasıyla fiyatı arttı normalde 90 tl ydi mustela.
Gizemkcayir Şuan mustela eczanelerde 159 tl ydi iki üç gün önce sormuştum bende internetten sipariş verdim hemde yarı fiyatına