Busraaaaaaaaaaa12 Prenses34_annesi ben kalkkkkkk diyorum kalkkkkkkkkk ayağımla vuruyorum diyor ben de panik atak var diye sakın kaldı adam birak beni bebeğim aldık kucağımda
Prenses34_annesi Busraaaaaaaaaaa12 eşim sakinleştirdi Allah razı olsun ama insan şokunu üzerinden atamıyor
umran_topal Busraaaaaaaaaaa12 sanki dürtülerek uyandım beşik gibi sallandık gerçekten Rabbim beterinden korusun kimsede bir hasar yoktur inşaAllah..🙏🏼
Busraaaaaaaaaaa12 umran_topal Ay evet ben tıkır tıkır birsey hissettim beşiği baktım nasıl sallanıyor Düzceye geçmiş olsun
Busraaaaaaaaaaa12 Nskyhn ah önlem alın diyorlar Düzce Ankara için canım araba varsa orda kalın lütfen
Nskyhn Busraaaaaaaaaaa12 canım annemlere geldik ev kalabalık keşke kalabilsek. Bir şey değil sadece ben ile kardeşim uyandık annem anneannem uyuyorlar şaka gibi kimseyi korkutmakta istemiyorum nabicam bilemiyorum şu an ya
meleklerin_annesii Busraaaaaaaaaaa12 🙋♀️ hala elim ayağım titriyor 2 defa oldu panikten oturduğum yerden kalkamadım ağlamaya başladım
Busraaaaaaaaaaa12 meleklerin_annesii ya ben kendimden vazgeçtim 13 aylik oğlum var 😔 canta yok birsey yok ah birsey olsa allahimmmmmmmm sen kimseleree yaşatma
Nisaozclk0611 Busraaaaaaaaaaa12 toki evlerinde oturuyoruz sağlamlığını sen düşün 🤦♀️🤦♀️ bişey olsa Allah korusun kaçamasak altında kalırız
OzgeSrc Busraaaaaaaaaaa12 ben ankaranin bi ilcesindeyim. O an uyaniktim cok kotu sallandi ay ne dualar ettim cok korktum🙁 biraz daha devam etse yikilacak dedim Allah korusun
2Bebek1Anne Busraaaaaaaaaaa12 uyanıktık bizde kızımın peşine uyandık sonra sallandık önce eşime yatak sallanıyor dedim kızım sallıyo dedi bende kalktım bağırdım eylüş sallama dedim lafım bitmeden 2. Kez sallandık bu sefer dolap sağa sola gitti geldi ses çok kötüydü baya bi ağladım karnım sem sert çok çığlık attım o an kendime gelemiyorum
zeynepsatlms1 İstanbul’da hissedildi uykuya dalmak üzereyken yatak sallandı 😔rabbim yardımcımız olsun, herkese çok büyük geçmiş olsun 🤲
Aleynaerayy22 freeconmom ben de hissettim ergenedeyim o sallantiyla nasıl uyandım hatırlamıyorum bile Allah bidaha göstermesin 🥺
Papatyam63 Busraaaaaaaaaaa12 İstanbul baya sağlandı yatak odası dolabiyla. Uyandım baktım ses geliyor sanki biri bana kalk dedi kalktigim gibi eşimi çağırdım çocukları aldık hemen 7 katan indik baya salandi eşime dedim Allah günahlarımizi afetsin bu daha küçük bişi biz birgün nasıl ölürüz ya kıyamet olsaydı