Nskyhn Busraaaaaaaaaaa12 uykumdan uyandım elim ayağım gitti. Çok kötüydü Allah vermesin Allah korusun nolur
Baymehal Damlamsu 😂 bu erkekler neden sığ bu kadar ya benmkide elektirikler kesilirdi diyor yattı sonra
Dark Çok kötüydü, 30-40 saniye sürdü 6 dediler 5.9 a indi. Kesinlikle en az 6 idi çok yüzeysel olduğu için şiddet büyüktü. Kızıma gittim yalnızım, resmen beşik sallanıyordu
Esliasu Dark ya yalan hep hissedilen kesinlikle 6 deildi ben Düzce’de oturuyorum ama Allah’ım korudu 5 saniye daha surseydi düzce yerle birdi insanlar hep sokaklardaydi hissedilen i 8 dediler 99 depremiyle aynıymış sadece saniyesi aynı deilmis
enesayazmoom Damlamsu 2 kez hissettiniz dimi bende 2 kez hissettim ilk koltuk sallandı dedim bana öyle geldi heralde sonra bir daha sallanmaya başladı baktım avize sallanıyor hemen bağırdım deprem oluyor diye eşim kalktı elimi tuttu biraz bakındı dedi gerçekten sallanıyor hemen anahtar vs alıp çıktık evden 🙄😔 Kocaeli’nde oturuyoruz.
Damlamsu enesayazmoom evet baya da salladı Allah yardım etsin siz daha yakınsınız tabi Düzceye dikkat edin Allah’a emanet olun