Zeynep_Asellll Daffyy Maaşallah ne çok aynı haftalarda anneler var💐 Sağlıkla, hayırlısıyla alın kucaklarınıza inşallah canım👼
Zeynep_Asellll Senanur567 Geceleri tekmelerle uyanmaya hazır ol annesi😂 Sayesinde rüyalarımda bile hissediyordum baya aktif oluyorlar gece. Sanki özellikle bu haftaya özel gibi ama😅👼
Zeynep_Asellll Ozzge31 İple çekiyorum o haftalara gelmeyi o ha geldi gelecek diye heyecanla beklemeyi. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip canım. Kolay ve güzel doğum nasip etsin🌸
nutellaningizlitarifiyim Zeynep_Asellll zaten çok hızlı geçiyor ben anlamadım hamilelik nasıl geçti ve onu kucağıma alacağım anı düşündükçe sabırsızlanıyorum 😍
Zeynep_Asellll nutellaningizlitarifiyim İnşallah güzel geçer doğumunuz ve burada okuruz. Heyecanınıza ortak oluruz. Allahın izniyle🌸
Zeynep_Asellll miranmomsss Doğumu heyecanla bekleyen bir anne daha🌸 Inşallah bende bir an önce o duygulara kapılırım. Allah sağlık versin bebişine ve sana annesi🤍
Zeynep_Asellll Ceymisbon Maaşallah🌸 Detaylı ultrason zamanı da geliyor ayrı bir heyecan vardır sende de canım. Allah sağlık versin ikinize de❣
Ozzge31 Zeynep_Asellll bende iple çekiyordum görür müyüm acaba diyordum çok şükür darısı doğuma şimdi 😇😇