canserko > isimsizzz Canım bu çiğköfte evde temiz koşullarda üretildiyse, oda sıcaklığında uzun süre beklemediyse ,tazeyse ,bir sorun yaşamassin
Hanım efendiye verdiğim cevap yukarıda , umarım benden beklentinizi karsilamisimdir, bu cevabımda fesatlık göremiyorum çünkü, tahsilimi belirtmemin sebebi “Google bilgisiyle” yazılıyor diye bir cümle kurmussunuz o sebepledir , bilmem kaç yıllık avukat olduğunuza göre okuduğunuzu da anlıyorsunuz yani demek istediğim sizin yorumunuzu neden eleştirdiğimi de gayet açık bir şekilde belirttim , tekrar belirteyim başka hamile arkadaşlar “relax” gibi bir kelimeyle yanlış yonlendirilmesin diyeydi , çünkü herkes her konuda bilgili olmak zorunda değildir ,yorumunuzu okuyup yanlış yönlenen bir kişi bile istemeyiz , yanlış yonlenmezler demeyin çünkü hepimiz bazı konuların cahiliyiz sonuçta ( bunu samimiyetle söylüyorum buradan da fesatlık çıkarmayın da aman 😁). Anlatabildigimi ve anlayabildiginizi düşünüyorum , bir insan her zaman her tartışmada galip olmak zorunda değildir , bırakın berabere bitsin anladığınıza eminim, yanlış bir şey yazmadığımin siz de farkındasınız bence 🌷