Dkblz 37 haftalık gebe olduğumu biliyordum doktor muayenemde az daha gelişim geriliğinden sezeryana alacaklardı. Ama daha detaylı bakınca aslında 35 haftalık olduğumu anladı doktorlar. Bu haftalarda böyle bişey yaşayan var mı? Şimdiye kadar nasıl anlaşılmaz anlamış değilim.
ikibaloglanannesi Benimde geç döllenme. 2 hafta gerideydi ama arayı kapatmış. Korkutmayın kendinizi allahın izniyle bir şey olmaz🤲🏻
Dkblz ikibaloglanannesi doktorlar korkuttu her gitmeye farklı bi şey dediler karın çevresi geri dediler ilk sonra suyu az felan Allahtan başka doktorlar da baktı da anlaşıldı yoksa 34 haftada sezeryan yapacaklardı boş yere
Seda_ktlozn58 Peki ilk zamnalar haftasına uyuyormuydı bendede benzer durum var gelişim geriligi vs dediler ama üzerine durulmadı
Dkblz Seda_ktlozn58 ilk ğittiğimde geç döllenme olabilir demişti doktor sonra arayı kapatmış sorun yok dediler üzerinde durmadılar arada özele gittiğim dekordaki doktor gerilik var bunu düzelttir dedi aslında ilerde sıkıntı yaşarsın dedi sırf bunu düzeltmek için randevu aldım devlete gittim bulunduğum yerde özel yok devletteki doktor hayır herşey normal haftasıyla uyumlu dedi düzeltmedi sonra da böyle bir sıkıntı yaşadım