Ahsenzntl1234 7 aylık hamileyim vajinada kasintim var fitil verdj doktor bı zarari olurmu kaşıntı nasil geçer bu arada
Ali-Kaanin-Annesi Ahsenzntl1234 bol su ile temizle ve her zaman kurula canım sen hiç bir şekilde krem yağ vs şeyler kullanma
kaderbylozturk Ahsenzntl1234 doktor sence bebegıne zararlı olacak olan bırseyı rıske girip verir mi sana bişe olduğunda o süreci okudugu onca seneyi kariyerini düşürürmü biraz mantıklı sorular aklınızda bulunsun rahat olmanı tavsiye ediyorum doktor bebeğini senden daha çok düşünerek ilaç yazar
Gamzerk0 Ahsenzntl1234 ben vajinal krem kullanıyorum 34. Haftaya kadar kullanmam gerektiğini söyledi haftada 2 kere. Ve ağrım olduğu zaman progetan fitil kullanıyorum. Yani demem o ki doktorum ne derse onu yapıyorum eğer ki kullanmazsam bebeğime zarar veririm diye düşünüyorum doktorum.ne derse onu yapıyorum.
Edau9 Ahsenzntl1234 tabiki kullanılır.5.ayımdan beri sıkça kullandım mantar için şuan 34 haftalığım yine kullanıyorum.Doktorunuza güvenin.Kaşıntı varsa mantardır büyük ihtimal.Mantar ilerleyince çekilmez bir hâl alıyor çünkü😏
Her__sey Merhaba ablacim 7 aylik kac hafta soylermisin lutfen,ben 21 haftalik hamuleyin 34 gaftaya kadar ptogestan fitil kullanicam vajinadan,bende oncesi korktdum doktorum rahatlikla kullanmami onerdi
Merveofs Doktorunuz verdiyse sıkıntı yoktur. Ben 9.ayda bile enfeksiyondan şikayetçiydim yine fitil vermişti bana