usenmedimyaptimbirvelet BuseGamze benim Yarın 99 olacak 25+5🥺Allahın izniyle 3 mart doğum o tarihte doğmasını çok istiyorum 😅
BuseGamze usenmedimyaptimbirvelet Benim ikinci sezeryanım olucak ilki 33+2de erken doğum olmuştu o yüzden ikinci sezeryan kaçıncı haftada alınıyor bilmiyorum 😂 İnşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız bebişinizi👼
usenmedimyaptimbirvelet BuseGamze amiin inşallah teşekkür ederim sizde öyle kucağımız boş kalmasın😍❤️
BuseGamze usenmedimyaptimbirvelet Amin cümlemizin inşallah Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin 🙏🥰
BuseGamze Dilara556 Ayy sizin daha az kalmış keşke o haftalarda olmayı isterdim 🤤 Sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah 🧡🥰
Hanife47 BuseGamze son 1 gün nasip kısmet olursa çok heyecanlıyım Perşembe sezeryan olacam inşallah 🎊🎊
BuseGamze Hanife47 Şimdiden Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıcakla gelsin bebişiniz inşallah 🤲
minnoskiz- @BuseGamze acaba bende son 99 olunca biri post açar mı diye düşünüyordum evet çok şükür son 99 olduk bizde 🌸 Depremden uyuyamadım buraya sardım hepimize çok geçmiş olsun 🤲