Thloe Gündüz test yapmıştım burda da paylasmıstım görülmeyen bi silik çizgi vardı şimdi bir daha yaptım sanki biraz daha koyu alttaki şimdiki yaptığım sizde görüyor musunuz renkle vs oynamadım flaş ta yok https://www.hizliresim.com/hahqjan
KaybolanYildizlar Thloe seni üzmek istemem ama bu tester çok yanıltıcı, bende de hep böyle hayalet çizgi çıkıyordu ama adet oluyordum. İki gün bekle yine yap İnşallah belirginleşir inşallah gebesindir
Nazyapiyo_ya Thloe aslında normalde daha koyu çıkması lazım fakat geç döllenme denilen şey olablr 🙂 bnce bebiş varr ama sen yine emin olmak adına kan ver yarın
Thloe Nazyapiyo_ya inşallah vardır :( hiç hayalet çizgi bile görememiştim şimdiye kadar görünce heyecanlandım
Thloe Nazyapiyo_ya merhaba bugün yumurtlama testi yaptım yumurtlama gördüğüm günün sabahı bi test yapmıştım c çizgisine göre çok hafif daha az koyuydu sonra şuan da aynı o test gibi çıktı yumurtlama testim. Hamilelik olduğunda böyle olduğunu duymuştum olabilir mi
Livealittle Thloe adetin geçsin 2 gün sonra yap canım hafif birşey gözüküyor ama heveslenme hayal kırıklığına uğrama geçince yaparsın olurmu inşallah vardır ❤️
Nazyapiyo_ya Thloe iyi düşün iyi olsun 🙂 testte hayalet bi çizgi var görünüyor ama doğruluk payı nedir bilemem bazı testler böyle hatalar verblyr , eğer elinde başka hcg testin varsa sabah ilk idrarınla yap eğer koyulaşma olursa gebelikten emin olursun
Gazeliz Thloe canım üzülmeni istemem ama bu testleri biliyorum bendede hep hayalet çizgi oluyordu ama adet oluyordum her defasında inovaydı bu test sanırsam yumurtlama testlerindende memnun kalmadım birgebenin günlüğünden alıp öemnun kaldım canm tavsiye ederim testi başka testle yenile sabah inşallah olumlu sonuçlar alırsın🙏🏻🙏🏻
[silindi] Gündüzde yazmıştım canım bence biraz daha koyulaşmış flaşı testin arkasına tut çizgi biraz daha belli olabilir sen görebilirsin ama bence var canım sabah kan ver sen