T_tor İkili rakamlar hiç gelmeyecek sanırsın ve bir de bakarsın 99 🫠 Sizde durumlar nasıl? Sırt ağrım dışında sıkıntım yok şükür. 68 kilodayım şimdi. Kaçla tamamlarız kısmet 😀
Kingsinem Annesininportakali53 sizinle aramızda 1 gün var pazartesi günü doktor çatı muayenesi yaptı kafası biraz yukarda dedi artık inşallah girmiştir ağrı sızı öyle hafif hafif geliyor hiç doğacakmış imajı vermiyor sizde durumlar nasıl? ☺️
BuseGamze T_tor Benimde son 99 , 61 kiloyla hamile kaldım dün tartıldım 67 kiloyum bacak ağrısı mide yanması dışında bir şikayetim yok sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah ☺️🧡
T_tor BuseGamze aa aynı gündeyiz 😊😊 yaklaştıkça artacak sıkıntılar. Sonu güzel olsun ♥️ sezaryen mi düşünüyorsun normal doğum korkutuyor beni ya
BuseGamze T_tor ikinci hamileliğim canım benim ilki 33+2′de zorunlu sezeryan oldu buda sezeryan olucak :) sen ne düşünüyorsun
Annesininportakali53 Kingsinem benim de dün randevumdu tam ucunda dedi zaten baskıdan anlıyorum göbek dediğimin yukarısı yumuşak ama vajina ustu tamamen tas gibi genelde bel kasık ağrım arada oluyor bu hafta doğar gibi geliyor bana ama bilemiyorum artik
Kingsinem Annesininportakali53 hayırlısı olsun sağlıkla doğsunlar inşallah Allah yardımcımız olsun 🙏🏻