Tuba2949 Kızlar benim bebeğim 37. Haftaya girene kadar karnımda yan pozisyondaydı. Yaptığım hareketler, ettiğim dualar ve bebeğim ile kurduğum iletişim ile sonunda döndü. Bende buradan dönmeyenler için bir faydam olacaksa yaptıklarımı iletmek isterim
Tuba2949 Halimee1634 Yazdım canım uzun uzun oku ve mutlaka dene. Ebem birde dönmesi için sadaka ver onun niyetine demişti onuda unutmadan söyliyim.
Tuba2949 Haftada Dr um baş aşağı olmadığı için yer silmle ve squat hareketlerini kesinlikle yapmamamı sırtı rahim ağzında olduğu için kanala bu şekilde yerleştirmeye kim dedi. Bana sadece yürü, merdiven in çık ve evde bol bol emekle ve secde pozisyonu al bekle dedi. Onun dışında ben ebe ile çalışıyorum, sürekli iletişim halinde yüz her muayene sonrası. Kendisi bana emekleme, secde pozisyonunda popomu sallamamı söyledi. İnşikak suresini açıp bacak arama koyarak bol bol dinletmemi, bebeğimle iletişim kurmamı dönmesi için konuşmamı söyledi. Bunları yaptım 35 de gittim, 36 da gittim ama tık yok dönmüyor. Sonra ebem bana sırt üstü yatıp popo altına yastıklar koyarak popomu yükseltmemi kasığıma sıcak bebeğin kafasının olduğu yere buz koymamı söyledi ben bunu sabah akşam her gün 20 dk yaptım. Dr kontrlü 1 gün önce gece yatmadan kızımla konuştum '' annecim yarın kontrolümüz var lütfen bana yarın bir süpriz yap, biz seni artık bekliyoruz her şeyin hazır. Ben senin normal yolla doğman için elimden geleni yapıyorum senin tek yapman gereken başını aşağı çevirmen, merak etme annecim sen başını çevirince benim hiç canım yanmayacak herşey daha iyi olacak kızım" diye konuştum. Ertesi gün maşallah sübhanallah kızım dönmüştü. Birde arada bacak aramda ışık tuttum bebekler başını ışığıda getiriyormuş. Umarım sizede faydası olur, deneyin ve inanın ben inandım oldu. Çevremde olumlu konuşan olmadı yok 36 dan sonra dönmez, yok onun yeri artık daraldı. Ben hep dönecek dedim sizde inanın.🙏🧿
Bircebbk Benim de 37de döndü İlk önce o verilen egzersizleri merdivenleri vs vs hepsini yaptım sonra umudumu kaybettim dönmezse de dönmez dedim kendimi rahatlattm her şeyi bıraktım Kendiliğinden dönmüş şimdi inatçı kızım 😄 nerdeyse 10 gündür hiç bir şey yapmıyordum
Tuba2949 Dark Tam anlamıyla başını oraya getirsin diye karnımın ortasındaydı başı zaten karnıma koymanın çok anlamı olmayacaktı sese gelmesi için canım
Dark Tuba2949 hmm anladım, benim kızımda tersti bazanin altını süpürurken dönmusstu löp diye çok enteresan bir andi
Esssna İnşikak suresini okuyun Allahın izniyle herşekilde dönüyo ben bizzat yaşadım ilk gittiğimde dönmemiş sezaryan olablir dedi 1 hafta sonra giderken inşikak suresini okuyup gittiğimde dönmüştü