Hilalrumturk yanlız olamam demi kızlar aksam yemeğini iyi yiyoruz ama yine acikiyorum her gece ayni yemek istemiyorum…. 😅😅😪😪😪Çok kilo alcam bole
umena Hilalrumturk tam su an acaba mutfağa gidip bi şeyler mi yesem diyodum kiiii postu gördüm hahaha
Drysmsn Hilalrumturk evet evet bende öyle 🥳 süt peynir domates salatalık dıyetısyenım gece acıktıgımda bunları sınırsız yoyebılecegımı soyledı Bu sekıldr devam ediyorum 🥰
gulcannurozturk Haftaya gireceğim aynı durum bende de var gece acıkıp uyanıyorum sabah deli gibi aç oluyorum buzdolabına saldırasım geliyor🥺
gulcannurozturk Bir meyve falan yiyorum yemek yemiyorum dün 1 tane buz gibi cennet hurması yedim tatmin etti gittim yattım😁
Milosee Hilalrumturk şekerim var diye fazla bişey yiyemiyorum açım bacım accc fakat biseyler yersem midem yanicak yatıp uyucam amann (uyuyabilirsem)
Maysaamoms5 Hilalrumturk bende tavuk patates yedimm 😬 kaç gündür griptim midem küçülmüş onu fwrkettim
Citlembikannesi Hilalrumturk ben de 16. Haftadayim resmen 12den sonra karnımda zil çalmaya basliyor 🤭 her gece ekmek arasi yapiyorum bakalim sonumuz ne olacak 🙈
eylul94 Bende 5 haftalığım halsizlik sersemlik sürekli uykum geliyor iştahım yok sabahları yiyesim gelmiyor nolmal mi Kızlar